“Αγαπούλα, το τρίκυκλο” (Bίντεο)

Πριν κάποιες ώρες φίλος αναγνώστης μας έφτιαξε και μας έστειλε το βίντεο που παραθέτουμε και το οποίο τιτλοφορεί: “Αγαπούλα, το τρίκυκλο”. Εναυσμα του ένα στιγμιότυπο από την σημερινή διαδήλωση, σκηνικό σκηνικό που παραπέμπει σε εποχές Κοτζαμάνη.

Τώρα λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που μας πληροφορεί ότι άλλος διαδηλωτής ανάρτησε στον λογαριασμό του στο f/b άλλη μια είδηση από την σημερινή κινητοποίηση που μόνο ανατριχίλα προκαλεί. Κι αυτό γιατί εύκολα μπορεί να υποθέσουμε ότι εκκολάπτονται νέοι Κορκονέοι και από τύχη σήμερα δεν θρηνήσαμε θύματα που πιθανότατα οι θύτες να ήταν μπάτσοι.

Αλήθεια, οι πολιτικοί προϊστάμενοι των αφιονισμένων μπάτσων αντιλαμβάνονται σε τι ανεξέλεγκτες καταστάσεις πιθανόν να οδηγηθούμε από την δράση της ένστολης αλητείας;

Προφανώς οι μπάτσοι θεωρώντας -και έτσι είναι- ότι έχουν το ακαταδίωκτο φέρονται σαν κοινοί τραμπούκοι. Τώρα όμως παρουσιάζονται και ως εν δυνάμει δολοφόνοι!!!

Χωρίς κανένα σχόλιο αναπαράγουμε το κείμενο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο f/b o Emmanouelle Jones (Μ. Παπαγεωργίου)

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Σήμερα, περίπου στις 13:35 με 13:40, μετά την προσπάθεια διάλυσης της απεργιακής πορείας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και ενώ διαδηλωτές και διαδηλώτριες έφευγαν μέσω της οδού Ακαδημίας προς Ομόνοια, κλούβες των ΜΑΤ και αυτοκίνητα της αστυνομίας και της ασφάλειας περνούσαν ανάμεσα από τους χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα δακρυγόνα.

Ενώ υπήρχε έντονη κατακραυγή από πλευράς των διαδηλωτών προς τις κλούβες των ΜΑΤ, ενα άσπρο αμάξι πιθανόν της ασφάλειας (λόγω του μοντέλου- Citroen Xsara ), επιτάχυνε και παρέσυρε δύο διαδηλωτές. Ο ένας διαδηλωτής χτυπήθηκε έντονα από το αμάξι, και ως αποτέλεσμα βρέθηκε μέτρα μακρυά από την πρόσκρουση στο πάτωμα με χτυπήματα στο κεφάλι (από την πτώση στην άσφαλτο), με κάκωση στο αριστερό χέρι, αλλά και με τραυματισμό στη φίστουλα στο δεξί (καθώς πρόκειται για αιμοκαθαριζόμενο άτομο με νεφροπάθεια). Το αμάξι χτύπησε και άλλο διαδηλωτή, αλλά χωρίς βαριά τραύματα και δεν σταμάτησε καθόλου μετά την πρόσκρουση.

Το συμβάν έγινε στην οδό Ακαδημίας μεταξύ των οδών Ομήρου και Λυκαβηττού. Οπότε, αναζητείται είτε φωτογραφικό ή καλύτερα οπτικοακουστικό υλικό είτε η πινακίδα, προκειμένου να εντοπιστεί το συγκεκριμένο όχημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *