Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Επιβεβαιώθηκε η είδηση που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα “Εστία της Κυριακής”. Οτι δηλαδή “αναζητείται «φόρμα» για την συμμετοχή του Αψύ Κρητικού στα ψηφοδέλτια, κάτι στο όποιο βοηθούν και τα τραγικά γεγονότα που συνδέονται με το δυστύχημα στα Τέμπη”. Ετσι μετά την δημόσια αυτοκριτική που έκανε ο πρώην αν. υπουργός Υγείας η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, μετά από εισήγηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ o βουλευτής Χανίων. (Θα υπάρξει στην συνέχεια και η τυπική έγκριση από την Κ.Ε., όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις).

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν γ’ αυτή την εξέλιξη στο διαδίκτυο, ενώ οι οπαδοί του κυβερνητικού κόμματος κατηγορούν για αφερεγγυότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Μία απάντηση στο “Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης”

  1. Αστός κι ο Πολακης σε αστικό κόμμα ανήκει που έχει σαθρες
    αρχές Τέτοια ανεβοκατεβασματα είναι πολύ συνηθισμένα
    Πολύς ντόρος για τον Πολακη και ανύπαρκτη ουσια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *