Η Σώτη Τριανταφύλλου, μας μιλάει για τους “γκρινιάρηδες και αχάριστους Γάλλους, που δεν βλέπουν πέρα από τη µύτη τους”

Το ξέρατε ότι “ο Στάλιν βρίσκεται µέσα µας” και απαιτείτε “ψυχική εργασία για να αποκτήσει κανείς δηµοκρατικά ένστικτα και συµπεριφορά”; Και επειδή δεν έχει την δυνατότητα ο Γαλλικός λαός, αυτές τις μέρες διαδηλώνει μαζικά και δυναμικά στους δρόμους;

Γνωρίζατε ότι “η Γαλλία είναι ένας παράδεισος γεµάτος γκρινιάρηδες και αχάριστους που δεν βλέπουν πέρα από τη µύτη τους;”. Οτι “τα υπαρκτά προβλήµατα δεν λείπουν, αλλά η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει φανταστικούς κινδύνους, και έχει νοσηρές φαντασιώσεις”.

Είχατε υπ’ όψει σας ότι “Οι Γάλλοι δεν θέλουν να είναι πολίτες, θέλουν να είναι αγωνιστές”, ότι η νεολαία αυτής της χώρας επιδίδεται σε έναν “υστερικό ακτιβισµό” σε μια “μανιώδης προσπάθεια να προστεθεί νόηµα στη ζωή της”;

Αν αγνοείτε όλα τα παραπάνω τότε δεν διαθέτετε την παιδεία και την πολιτική αντίληψη της “διανοούμενης” Σώτης Τριανταφύλλου, όπως μας την ξεδιπλώνει σε δισέλιδη συνέντευξη που έδωσε στον πολιτικό γενίτσαρο Δημήτρη Δανίκα και δημοσιεύεται σήμερα στην φυλλάδα “Πρώτο Θέμα”.

Απ’ ότι μας λέει η τύπισσας η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μόνιμα στο Παρίσι γιατί την ενοχλούσαν οι αθεράπευτες, ελληνικές παθογένειες, που είναι; «Οκνηρία. Αναβλητικότητα. Αρνηση ατοµικής ευθύνης. Αποφυγή ενηλικίωσης. Οικογενειοκρατία. Αµοραλισµός. Αριστερίλα. Αµορφωσιά. Χωριάτικο πείσµα. Χωριάτικος φθόνος. Λατρεία της µετριότητας. Αγένεια. Ελληνίδα µάνα. Ελληνας πατέρας. Εσωστρέφεια. Εθνικισµός. Θρησκοληψία. Μισογυνία. Φτωχή σκέψη».

Δείτε κι αυτό: Σώτη Τριανταφύλλου: Ο εργαλειακός ρατσισμός. Ο φοβικός λόγος. Ο φασισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *