Μήπως έγινε κομμουνιστής ο Αρης Σπηλιωτόπουλος; (Βίντεο)

Το παρακάτω βίντεο που μας στέλνει φίλος αναγνώστης, ενημερώνοντας μας ότι το έχει δημιουργήσει ο χρήστης του του f/b Stelios Matsagos. Είναι μια σύνθεση από αποστροφή λεγομένων, σε τηλεοπτική εκπομπή, του Αρη Σπηλιωτόπουλου, μπολιασμένες από ατάκες του Βασίλη Διαμαντόπουλου που ακούστηκαν στην υπέροχη ταινία Θεόδωρου Μαραγκού “Μάθε παιδί μου γράμματα”.

Προφανώς ο Α. Σπηλιωτόπουλος “δεν έγινε κομμουνιστής”, όπως αναρωτιέται προφανώς ειρωνικά ο επιστολογράφος μας. Αυτό που γνωρίζουμε για το πρώην στέλεχος της σημερινού κυβερνητικού κόμματος, το οποίο χρημάτισε βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ., είναι ότι εδώ και καιρό έχει ανοίξει μέτωπο με τον πρωθυπουργό. Την εποχή μάλιστα που ήταν στην επικαιρότητα το σκάνδαλο των υποκλοπών είχε ζητήσει από τον Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη και να παραιτηθεί, μια δήλωση του που είχε σχολιαστεί αρκετά.

Συμπληρωματικά να προσθέσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Αρης Ραβανός, ένας δημοσιογράφος που γνωρίζει καλά το τι συμβαίνει στα ενδότερα της Κουμουνδούρου, είχε γράψει στο “Βήμα” ότι ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει να εντάξει τον Σπηλιωτόπουλο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν έχει λάβει οριστικές αποφάσεις αφού στην υποψηφιότητα “του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων Καραμανλή, του Άρη Σπηλιωτόπουλου υπάρχουν υπέρ και κατά.”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *