Η στρατοχωροφυλακή του Μακρόν επιτίθεται στον “εχθρό λαό”

Πριν λίγα χρόνια κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τις εικόνες που παρακολουθούμε σήμερα στην Γαλλία. Στα δεκάδες βιντεάκια που βλέπουν με καταιγιστικό την δημοσιότητα μέσω twitter, παρακολουθούμε απίστευτες σκηνές με την στρατοχωροφυλακή του Μακρόν να επιτίθεται στον “εχθρό λαό”, με τέτοια βιαιότητα που ούτε σε τριτοκοσμικές δικτατορίες δεν συναντάμε!

Για δέκατη μέρα σήμερα ανθρώπινα ποτάμια έχουν πλημμυρίσει την Γαλλία απ’ την μια άκρη στην άλλη αντιμετωπίζοντας μια αστυνομική καταστολή που δεν έχει προηγούμενο!

Αυτές οι εικόνες είναι η απόδειξη πως η στρατοχωροφυλακή του Μακρόν, δεν δημιουργήθηκε για τη διατήρηση της τάξης, αλλά για να καταστέλλει βάναυσα και αδιάκριτα όποιον τολμά να διαδηλώνει μέσα σε ένα πολίτευμα που μόνο στα λόγια έχει παραμείνει Δημοκρατικό. Με τη στρατοχωροφυλακή να τον φυλάει ο γάλλος πρόεδρος, διεξάγει πόλεμο φυσικό και ψυχολογικό εναντίον όσων τον έφεραν στην εξουσία. Πλέον τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους!¨ μας γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, ορισμένα τουιτ της παραθέτουμε παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *