Εμπλεξε ο “έγκριτος” με τον χαβά του Πολάκη

Του Γ.Γ

Χαλαρό ανάγνωσμα, σε συνέχειες, έχει καταντήσει η αντιπαράθεση που έχει προκύψει μεταξύ του Ν. Χατζηνικολάου και του “μεταλλαγμένου” Παύλου Πολάκη. (Ο Συριζαίος βουλευτής έχει γίνει “αγνώριστος”. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί δεν μας θυμίζει καθόλου τον αψύ Σφακιανό που ξέραμε και παραπέμπει σε αγόρευση φρέσκου δικηγόρου σε πρωτοδικείο).

Πριν ρθούμε στην σημερινή απάντηση που έδωσε ο Πολάκης στην κόντρα του με τον συνιδιοκτήτη του Real Group που είχε προηγηθεί, θα σας έλεγα να διαβάσετε την ανάρτηση που είχα κάνει στις 3 Νοέμβρη του 2018 και έχει τίτλο: Ο πάμπλουτος “χρεοκοπημένος” εκδότης Ν. Χατζηνικολάου και το δημοσιογραφικό γιουσουφάκι του.

(Είναι απ’ τα κείμενα που εξακολουθούν να υπάρχουν στο blog που είχαμε, αφού από το Blogger παίρνουμε συνεχώς ηλεκτρονικά μηνύματα που μας ενημερώνουν για τις αναρτήσεις που σβήνουν. Αυτό που συμβαίνει, πέρα από εντελώς ακατανόητο, ξεπερνά και τα όρια της γελοιότητας. Αντί να μας ξεκαθαρίσουν ότι δεν γουστάρουν το blog μας κάτι που θα τους λέγαμε “μαγκιά σας και καπέλο σας”, δικό σας είναι το μαγαζί ότι θέλετε κάνετε, μας στέλνουν συνεχώς δεκάδες μαιηλ με το ίδιο ποίημα: Διαπιστώσαμε ότι παραβαίνει τις οδηγίες μας και καταργήσαμε τη δημοσίευση του URL. Και μιλάμε για αναρτήσεις που είχαμε κάνει πριν 5 και 15 χρόνια).

Οταν, λοιπόν σας παραπέμπουμε στην ανάρτηση που είχαμε κάνει το 2018, είναι για να τονίσουμε ότι προ .. αμνημονεύτων ετών και συγκεκριμένα από τον Μάρτη του 2008, άρχισαν να βγαίνουν τα “άπλυτα” του Ν. Χατζηνικολάου στην φόρα εξ’ αιτίας μιας σφοδρής διαμάχης που είχε με ένα άλλο “μπουμπούκι” του χώρου του, τον μακαρίτη Θέμο Αναστασιάδη. Επειδή όμως οι κάθε είδους μιντιάρχες δεν είναι μαλάκες, αλλά γατόνια περιωπής, αυτές οι “οικογενειακές αντιπαραθέσεις” δεν ξέφυγαν από τις ελεγχόμενες καταστάσεις και δεν πήραν καμιά διάσταση.

Τώρα όμως που ο “έγκριτος” τα έχωσε στον αψύ Κρητικό, άλλαξαν τα κόζια. (να θυμίσουμε ότι ο Χατζηνικολάου τα “είχε βρει” με τον Τσίπρα, όταν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρωθυπουργός) και μένει να δούμε την εξέλιξη αυτής της αντιπαράθεσης. Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι αν και τα πεπραγμένα του “καθηγητή δημοσιογραφίας” (ο τύπος αν και δεν έχει καν πτυχίο δημοσιογραφίας, -πήγαινε σε κάποια σχολή αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του-, εμφανίζεται “καθηγητής” σε κάποια δημοσιογραφική σχολή), είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. Εχει κι αυτός ασυλία, που είναι της μόδας.

Πάμε να δούμε τώρα την σημερινή ανάρτηση του Πολάκη:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:

Νίκο Χατζηνικολάου:

Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον μου (φωτό 1).

Ανυπομονώ!

Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€ ; (φωτό 2)

Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες, ενδιαφέρονται να μάθουν το “μυστικό της επιτυχίας” σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο…

Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα :

1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;

2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;

3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;

4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)

5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί “κούρεμα”; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;

Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο!

Μία εκτύπωση για κάθε εταιρεία αρκεί…

Το be continued!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *