Ρε τι τραβάνε τα καημένα νεοδημοκρατικά λαμόγια!!!

Είναι για να τα λυπάστε! Κι ο λόγος τώρα για τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση. Πέρασε, που λέτε μια μοτοπορία από μέλη του Ρουβίκωνα και πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του. Σε κείμενο που ανάρτησε η συλλογικότητα στον ιστότοπο της αιτιολογεί αναλυτικά αυτή της την παρέμβαση.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο. Το λούκι που περνάει ο αν. υπουργός προσπαθώντας να δώσει τα κομματικά του διαπιστευτήρια.

Και να τι εννοούμε. Θέλοντας ο Παπαθανάσης να ακολουθήσει αναγκαστικά την κομματική γραμμή που σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτεί απ’ τα νεοδημοκρατικά στελέχη να εμφανίζονται στο twitter και να γράφουν το ποίημα …. ξέρετε τώρα “δεν μπορούν να μας φοβίσουν”, “δεν τρομοκρατούμεθα”, μπλα, μπλα έκανε το σχετικό τουιτάρισμα.

Σε χρόνο dt ακολούθησαν δεκάδες επικριτικά σχόλια για τον αν. υπουργό και άλλα τόσο που επικροτούσαν την ενέργεια του “Ρουβίκωνα”

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ελάχιστα από τα σχόλια είναι υβριστικά. Η συντριπτική του πλειοψηφία είναι ειρωνικά και χλευαστικά. Αν έχουν πολιτική αντίληψη θα καταλάβουν ότι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο γι’ αυτούς. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους εξουσιαστές. 😛 😛 😛

***

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *