Μήπως προσέλαβε η Ν.Δ., στο προεκλογικό της επικοινωνιακό επιτελείο τους σεναριογράφους του Δελφινάριου;

Του Γ. Γ.

Δεν είναι δυνατόν να σχολιάσουμε με στοιχειώδη σοβαρότητα την επικοινωνιακή προεκλογική του κυβερνητικού κόμματος. Αν κάτι μας κάνει όμως να αναρωτιόμαστε είναι αν πιστεύουν πραγματικά οι υπεύθυνοι του Μεγάρου Μαξίμου είναι ότι έχουν αποδοχή από το εκλογικό σώμα οι απίστευτες μαλακίες που σερβίρουν.

Δείτε δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Ολες αυτές τις μέρες επιστράτευσαν όλα τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια για να μας γανώσουν τ’ αυτιά για την “τεράστια επιτυχία” της ΕΥΠ και της “Αντιτρομοκρατικής”, η οποία μάλιστα αναγνωρίστηκε διεθνώς με αποτέλεσμα να τους δίνουν συγχαρητήρια η Μοσόντ και η κυβέρνηση του Ισραήλ για την “εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου” που θα δημιουργούσε μακελειό σε Εβραϊκό εστιατόριο -συναγωγή.

Και τελικά τι αποδεικνύεται; Οτι οι “σκληροί τρομοκράτες” δεν ήταν παρά “Μπιν Λάντεν από τα… πανέρια” και “το κίνητρό τους ήταν το χρήμα και το πώς θα καταφέρουν να γεμίσουν τις τσέπες τους για να ξεφύγουν (αν το πετύχαιναν) από τη φτώχεια και τα χωράφια!”, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία”. Δεν τους βγήκε όμως αφού η επίκλησή τους στον “εγκέφαλο” ότι “δεν είχαν χρήματα για την αγορά όπλων” το μόνο αποτέλεσμα που είχε ήταν να τους αποσταλούν “μερικά ψίχουλα της τάξεως των 30, 50 και 70 ευρώ μέσω εταιρίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και μεταφοράς συναλλάγματος“.

“Να σημειωθεί, άλλωστε”, συμπληρώνει το δημοσίευμα “ότι στις απολογίες τους στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής αρνούνται την εμπλοκή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα και παραδέχονται μόνο πως ήθελαν να κερδίσουν χρήματα από τον συμπατριώτη τους στο Ιράν και στη συνέχεια θα εξαφανίζονταν!”

Της κωμωδίας του Θεοδωρικάκου δηλαδή το ανάγνωσμα.

*** Το παρακάτω συμπέρασμα μόνο απ’ τον πρωτοκλασάτο υπουργό και ταυτόχρονα ιδιοκτήτη και “καθηγητή” του “εκπαιδευτηρίου”. “Ελληνική Αγωγή“, Αδωνι Γεωργιάδη θα μπορούσε να εξαχθεί. Οτι δηλαδή ο “Ρουβίκωνας” είναι ενεργούμενο του ΣΥΡΙΖΑ, και συγχρόνως προστάτης των τραπεζιτών εν αντιδιαστολή προφανώς με την κυβέρνηση που είναι με το μέρος των καταχρεωμένων δανειοληπτών. Σωστός ο τιτανομέγιστος. Μπορούσε να φέρει επίσης παραδείγματα βουλευτών της Ν.Δ. όπως του Πάτση της εισπρακτικής εταιρείας και του Καππάτου που τις εκπροσωπούσε στα δικαστήρια τα κοράκια των funds.

Τι ζούμε ρε παιδιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *