Αν έκανε κάτι ανάλογο η Εφη Αχτσιόγλου, όπως η Γαλλίδα υφυπουργός;

Την είδηση την δημοσιεύει η εφημερίδα Le Parisie και σε μας την γνωστοποιεί με τουίτ της η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά. Αυτή μας πληροφορεί ότι την στιγμή που απ’ άκρη σ’ άκρη στην Γαλλία γίνεται της επί χρήμασι κοινής εκδiδoμένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα, με τον λαό να ματώνει καθημερινά στους δρόμους του αγώνα για να μην περάσει η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, οι αξιωματούχοι του καθεστώτος έχουν άλλες προτεραιότητες.

Η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Μακρόν, Μαρλεν Σιάπα, θα κάνει σέξι φωτογράφηση με μια γαλλική σημαία με την οποία θα καλύπτει το γυμνό κορμί της, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα συνοδεύει την αισθησιακή της φωτογράφιση με συνέντευξη για την “ελευθερία των γυναικών” και τον “φεμινισμό”.

Μάστα. Για τον παχυδερμισμό και των Γάλλων εξουσιαστών -είναι αστεία αν πρόκειται για κίνηση αποπροσανατολισμού απ’ τα θέματα που δεσπόζουν στην γαλλική κοινωνία δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι. Θυμηθήκαμε όπως τον “δικό” μας εισαγγελέα του Α.Π. Ντογιάκου που είχε διατάξει ποινική δίωξη σε βάρος του Τζιμάκου, γιατί θεωρούσε ότι σε μια παράσταση “προσβάλει το εθνικό σύμβολο”. Επίσης αναρωτηθήκαμε και κάτι άλλο: Φαντάζεστε τι χαμός θα γινόταν απ’ όλο τον “εθνικό κορμό” αν στην θέση της Γαλλίδας υφυπουργού ήταν μια Ελληνίδα πολιτικός της αντιπολίτευσης; Η Εφη Αχτσιόγλου π.χ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *