Ακριβοπληρώνοντας τις κυβερνητικές ακροδεξιές φιέστες

Πηγή: Ιστοσελίδα news24/7

Εταιρεία που συστάθηκε πριν ένα μήνα, πήρε το έργο για την διοργάνωση της εκδήλωσης στον Έβρο, με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη.

Απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που συστήθηκε πριν από ένα μήνα, έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να ενοικιαστεί εξοπλισμός για την εκδήλωση δίπλα στο φράχτη του Έβρου, όπου και μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το “κατεπείγον” έργο για την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασής του φράχτη, κόστισε 27.280,00€.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το υπ. Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε:

“Την απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος αναφορικά με την ενοικίαση ηχητικού, φωτιστικού και λοιπού εξοπλισμού και οργάνωση εκδήλωσης, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο στον Έβρο (πλησίον φράχτη) την Παρασκευή 31/03/2023, στην εταιρεία με την επωνυμία «OVAL Ε.Ε.», που εδρεύει στην Χαλάνδρι, Ζαλοκώστα 4, 15233, με Α.Φ.Μ. 802030813 – Δ.Ο.Υ. Χολαργού, τηλέφωνο 2106890007, αντί του χρηματικού ποσού των είκοσι επτά χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (27.280,00 €)”.

Η εταιρεία OVAL Ε.Ε. συστήθηκε μόλις πριν ένα μήνα και συγκεκριμένα την 01/02/2023, αναλαμβάνοντας το έργο που όπως γίνεται αντιληπτό ήταν επείγον να υλοποιηθεί, λόγω και των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *