Τι τραβάνε και οι αριστεροί δημοσιογράφοι, που εργάζονται σε αστικά ΜΜΕ, σαν τον Π. Σωτήρη, τον Ν. Μπογιόπουλο και τους συντελεστές της “Ελληνοφρένειας” που αναγκάζονται να αυτολογοκρίνονται …

Το έχουμε δεδομένο ότι ο Παναγιώτης Σωτήρης που υπογράφει το συγκεκριμένο άρθρο στο in.gr θα κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να βρει τις σωστές διατυπώσεις ώστε στο κατεβατό που έγραψε να μην εκφράζει ακριβώς αυτό που σκέπτεται. Δηλαδή ότι η παρουσιαζόμενη, από την κυβέρνηση “εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου στην Ελλάδα”, δεν είναι παρά ένα τεράστιο φιάσκο των υπηρεσιών του Θεοδωρικάκου και της κυβέρνησης.

Κατανοητή φυσικά η στάση του υπαλλήλου του Μαρινάκη απ’ το ταμείο του οποίου σιτίζετε. Οταν εργάζεσαι σε αστικό ΜΜΕ η αυτολογοκρισία είναι απαραίτητη. Καταλαβαίνουμε απόλυτα λοιπόν τον κ Σωτήρη, όπως αντιλαμβανόμαστε τον Ν. Μπογιόπουλο που απουσιάζει από την ραδιοφωνική του εκπομπή κάθε αναφορά για τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα χρέη του εργοδότη του, όπως είναι κατανοητό για τους συντελεστές της “Ελληνοφρένειας” που πέρασε απαρατήρητος ο τρόπος ποου χαρακτήρισε ο μιντιάρχης και πρόεδρος του Ολυμπιακού τους δημοσιογράφους.

Στο μακροσκελή, λοιπόν, κείμενο του o αρθρογράφος του in.gr αφού αναλώνεται σε γνωστές καταστάσεις αφήνει τα υπονοούμενα του.

Αντιγράφουμε:

Εντύπωση προκαλεί ότι τα διεθνή μέσα δεν έχουν δώσει μεγάλη προβολή στις πληροφορίες για σχεδιαζόμενο στην Αθήνα …

Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση σε αρκετά ξένα μέσα ενημέρωσης, ή τουλάχιστον πολύ ψηλά…

Αναφερόμαστε στις πληροφορίες και συλλήψεις για σχεδιαζόμενο χτύπημα στην Αθήνα και το θα σηματοδοτούσε. Αυτή η μέχρι στιγμής σιωπή ή ακόμη και η αδιαφορία των ξένων μέσων ενημέρωσης για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έρχεται να προστεθεί στα πλήθος ανοιχτά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση που ελπίζουμε να απαντηθούν το επόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *