Ο αντ’ αυτού (ή αλλιώς Χονδρός και Λιγνός)

Ο Μαρινάκης βρίσκεται σε άγρια σύγκρουση με τον Μπαλτάκο της ΕΠΟ. Κάπου πήγαν να τα βρουν, αλλά τους τα ξαναχάλασε ο Μελισσανίδης. Εγινε και η σύσκεψη με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ («όλα τα σκατά μαζεμένα» είπε ο Μαρινάκης, όταν κατά την προσέλευσή του είδε μαζεμένους τους αθλητικογράφους), ο Μπαλτάκος μπαστακώθηκε στη σύσκεψη για να μην αφήσει μόνο του τον Μπένετ και τον τουμπάρει το δίδυμο Μαρινάκη-Καραπαπά, το ναυάγιο ήταν προαναγγελθέν και ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χαρακτήριζε τον Μπαλτάκο «φασιστικό σκουπίδι», που ονειρεύεται μια Ελλάδα «με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι» και που «το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του». 

Κι ενώ περιμέναμε τις επόμενες κινήσεις του Μαρινάκη, πληροφορηθήκαμε πρώτα από τον Παπαχρήστο του Συγκροτήματος Μαρινάκη (την είδηση επιβεβαίωσε μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) ότι ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Τσέφεριν της ΟΥΕΦΑ και του ζήτησε να φροντίσει να τοποθετηθούν elite διαιτητές στα εναπομείναντα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Super League!

Το διανοείστε; Ο πρωθυπουργός (ούτε καν ο υφυπουργός Αθλητισμού) γίνεται ο αντ’ αυτού του Μαρινάκη. Ο πρωθυπουργός ασχολείται προσωπικά με τον ορισμό διαιτητών στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα! Δε θα μιλήσουμε, φυσικά, για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και άλλα τέτοια φαιδρά. Την κατάντια του Μητσοτάκη επισημαίνουμε, που γλείφει τον Μαρινάκη μπας και τον «παίξουν» λίγο τα Μέσα του συγκροτηματάρχη-εφοπλιστή-ποδοσφαιροπαράγοντα-Πειραιάρχη κατά την προεκλογική περίοδο.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *