ΜΠΑΤΣΟΙ, ΝΑΖΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Αναβιώνει το παρακράτος της δεξιάς.
Όπως ακριβώς και στα μετεμφυλιακά χρόνια οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του δεξιού κράτους είχαν δίπλα τους της παρακρατικές οργανώσεις «ΕΚΟΦ», «Εθνική Σταυροφορία» κλπ έτσι και σήμερα πλαισιώνονται από τους «Χρυσαυγίτες» και άλλους ψυχανώμαλους τύπους. Είναι κι αυτός ένας «εκσυγχρονισμός» της καταρρέουσας κυβέρνησης Καραμανλή.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Indymedia αλλά και οι μαρτυρίες από συντρόφους στην Πάτρα δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι με το προσωπείο του «αγανακτισμένου πολίτη», οι φασιστικές-παρακρατικές γκρούπες ανέλαβαν την «βρώμικη δουλειά», δίπλα στους ασφαλίτες, απέναντι στο πρωτόγνωρο κίνημα της νεολαίας που υπάρχει σήμερα στην χώρα μας.

Είναι γελασμένοι όμως όσοι νομίζουν ότι μεθοδεύσεις της δεκαετίας του ’50 και του ’60 μπορούν να έχουν πρακτικά αποτελέσματα στην εποχή μας. Η εποχή της «Καρφίτσας» και του Γκοτζαμάνη δεν θα αναβιώσει στις μέρες μας.

Αυτή την στιγμή δεν έχουν απέναντι τους τα αντιπολιτευόμενα κοινοβουλευτικά κόμματα που έχουν ευαγγέλιο τους την αστική νομιμότητα.
Ούτε τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες.

Από την ώρα που οι φάτσες των παρακρατικών καθαρμάτων έγιναν γνωστές, θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα τους και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Υ.Γ. Δημοσίευμα του indy.gr κάνει λόγω για μια κοπέλα μαχαιρωμένη από Χρυσαυγίτες στην Πατησίων ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, του tvxs.gr ένα άτομο μαχαιρώθηκε στην Πάτρα από μέλη της Χρυσής Αυγής.

0 απαντήσεις στο “ΜΠΑΤΣΟΙ, ΝΑΖΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ”

  1. και στην λαμια υπαρχουν κινησεις παρακρατικων που περιμενουν στην (γωνια)για δραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *