Όλοι-Όλες στην συγκέντρωση-διαδήλωση υπεράσπισης της 12 χρόνης

Λαϊκή Δράση – Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία σε συγκέντρωση την Παρασκευή στις 18:00 έξω από το Υπουργείο Εργασίας και σε διαδήλωση.

Να τσακίσουμε την καπιταλιστική εκμετάλλευση και την γυναικεία ανισοτιμία

Το κύκλωμα μαστροπείας και παιδικής εκμετάλλευσης συνεχίζει τις απειλές προς το 12χρονο παιδί στον Κολωνό και την οικογένειά του. Τα κυκλώματα αυτά χαίρουν προστασίας από την εξαρτημένη άρχουσα τάξη και τον κρατικό μηχανισμό, με πλήθος ευυπόληπτων πολιτών να βρίσκονται στη λίστα των παιδοβιαστών και με τον αστικό «πολιτισμό» να παραμένει άθικτος, όσο σάπιος και άθλιος ήταν.

Η επίθεση με μαχαίρι απέναντι στο κορίτσι είναι επίθεση απέναντι στο σύνολο του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, ωμή αποκρυστάλλωση του σαπίσματος του καπιταλιστικού συστήματος σε καιρούς κρίσης και της βάναυσης επίθεσης απέναντι στα παιδιά και στην νεολαία.

Να απαιτήσουμε την αποκάλυψη όλων των ονομάτων του κυκλώματος μαστροπείας, την ενοχή όλων των εμπλεκόμενων προσώπων, την άμεση προστασία και οικονομική υποστήριξη ολόκληρης της οικογένειας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα παιδιά αναγκάζονται να δουλεύουν για να βοηθήσουν στην επιβίωση της οικογένειάς τους, σε έναν κόσμο όπου άδικα φυλακισμένες μητέρες δίνουν κουράγιο στα παιδιά τους στα επισκεπτήρια, σε έναν κόσμο όπου κακοποιημένα παιδιά – θύματα κυκλωμάτων trafficking κατηγορούν τον εαυτό τους, σημαδεύονται για πάντα και τελικά δέχονται απειλές κατά της ζωής τους.

Αυτή είναι η υπόθεση του Κολωνού. Μια υπόθεση κυκλώματος παιδοβιαστών που συγκαλύπτεται από την αστυνομία και τον κρατικό μηχανισμό αφήνοντας απροστάτευτη μια ολόκληρη οικογένεια, βορά στα καθάρματα των πλουσίων και στα τσιράκια τους.

Η υπόθεση του Κολωνού, σε γενικές γραμμές συμπυκνώνει την σήψη του συστήματος αλλά και σε ιδιαίτερα τρομακτική ένταση της κλιμάκωσης της γυναικείας ανισοτιμίας και συνεπακόλουθα της εκμετάλλευσης των παιδιών, πλάι σε άλλες περιπτώσεις βιασμών και γυναικοκτονιών.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία σε συγκέντρωση αύριο Παρασκευή στις 18:00 έξω από το Υπουργείο Εργασίας και σε διαδήλωση.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΟΥΣ, ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΣ , ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ TRAFFICKING – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΚΑΤΩ Η ΔΙΠΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ – ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

___________________________________________________________________________________

Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη

Το αστυνομικό τμήμα κάλεσε στις 5/4 τη 12χρονη και έδωσε κατάθεση-ανάκριση και θέλουν να συνεχίστει και σήμερα (6/4).

Το ανήλικο θύμα βρέθηκε αντιμέτωπο με εκφοβιστική ανάκριση επί τετράωρο, διαδικασία που αφορά κατηγορουμένους ενώ το 12χρονο παιδί είναι θύμα το ίδιο.

🔶Πως προχωράει η ουσιαστική έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη;

Η αστυνομία οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την ανακριτική αυτή μέθοδο σε βάρος της ανήλικης καταγγέλουσας. […]

🔶 Ποια υπηρεσία έδωσε εντολή στην ομάδα της ΟΠΚΕ να σταματήσει με προτεταμένα τα όπλα, αυτοκίνητο της ασφάλειας που μετέφερε στις 3/2 τα δυο ανήλικα παιδιά και τη θεία, μετά από πολύωρη κατάθεση της μικρής στην Αθήνα, και γιατί;

🔶Ποιες ενέργειες έγιναν από τις αρχές μετά την καταγγελία στις 3/3 για πέτρες που πετάχτηκαν και έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού που φιλοξενείται το παιδί;

🔶Ποιο είναι το πόρισμα και πού κατέληξε;

🔶Σε ποιους ανήκει το αυτοκίνητο, του οποίου τα στοιχεία της πινακίδας δόθηκαν επίσημα στις αρχές, γιατί διαπιστώθηκε ότι μέσα από αυτό, άτομο με καλυμμένα χαρακτηριστικά, φωτογράφιζε τα ανήλικα παιδιά;

🔶 Ποιες είναι οι επιστημονικές κατευθύνσεις των παιδοψυχολόγων για τον τρόπο με τον οποίο οφείλει

η πολιτεία να προστατεύει το ανήλικο θύμα παιδοβιασμού σχετικά με τις ανακρίσεις;

🔶Ποιες ενέργειες γίνονται ώστε να προστατεύεται ο ψυχισμός του παιδιού;

🔶Γιατί η αστυνομία συνεχίζει την απαράδεκτη τακτική πολύωρων-εξαντλητικών ανακρίσεων προς τη

μικρή, με αποτέλεσμα τον ψυχικό επανατραυματισμό της;

⚡️Απαιτούμε να σταματήσει η στοχοποίηση της 12χρονης απο τις διωκτικές αρχές και να σταματήσουν οι πολύωρες ανακρίσεις της.

⚡️Κάτω τα χέρια σας απο τα παιδιά- τα υπερασπιζόμαστε μέ κάθε τρόπο

✊ Όλες, όλα όλοι αύριο Παρασκευή 6μμ στην κινητοποίηση (Υπ. εργασίας, Σταδίου 29)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *