Μας έστειλε αδιάβαστους η Ολγα Τρέμη!

Αν είχαμε σκοπό να λαϊκίσουμε ή να «κιτρινίσουμε» θα αναφέραμε ιστορίες από το παρελθόν (πρέπει να ήταν 1975-6) τότε που η Ολγα Τρέμη ήταν ακόμα φοιτήτρια και Κνίτισσα. Κάποιος σύντροφος που εργαζόταν τότε στον “Ριζοσπάστη”, μας έχει διηγηθεί ιστορίες για την Ολγα Τρέμη που ήταν προστατευόμενη του Θανάση Παπαρήγα, και στεγαζόταν στο ίδιο γραφείο, στο κτίριο που στεγαζόταν το έντυπο του ΚΚΕ. Φυσικά δεν θα επικεντρωθούμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, απλώς αναφέρουμε την αφετηρία απ’ όπου ξεκίνησε η Ο. Τρέμη, για να πούμε ότι μας έκανε εντύπωση η δήλωσή της, -λαμβάνοντας υπ’ όψιν την παραπέρα επαγγελματική πορεία της, για την οποία θα αναφερθούμε παρακάτω- ότι εξακολουθεί να είναι ψηφοφόρος του ΚΚΕ.

Απ’ όσα είπε, λοιπόν στην τρισέλιδη συνέντευξη που έδωσε η Ολγα Τρέμη στον Δημήτρη Δανίκα και δημοσιεύεται στην φυλλάδα “Πρώτο Θέμα”, η αρχισυνταξία του εντύπου επέλεξε να βάλει τίτλο ότι η Ο. Τρέμη “ψηφίζει πάντα ΚΚΕ”.

Αν ο ισχυρισμός της είναι αληθινός, μιλάμε για μεγάλη μαγκιά (κάποιοι άλλοι θα το χαρακτήριζαν αχαριστία). Ενα άτομο τόσο ευνοημένο από το αστικό πολιτικό σύστημα, που κι αυτό το έχει υπηρετήσει με κάθε τρόπο, να δηλώνει ότι ψηφίζει ΚΚΕ μας φαίνεται εντυπωσιακό. Κι αυτό γιατί απ’ τα πρώτα πράγματα που έκανε η Νέα Δημοκρατία όταν ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία ήταν να διορίσει την Ολ. Τρέμη σε ένα κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, προσφέροντας της 6.000 ευρώ καθαρό μισθό κάθε μήνα, για την παρουσίαση της εκπομπής «10», ενώ χορηγούσε την μηδαμινή σε τηλεθέαση εκπομπή της, η εταιρεία της γυναίκας του πρωθυπουργού!!!

Και δεν είναι μόνο αυτό! Ανέκαθεν η Ολγα Τρέμη διατηρούσε άριστες σχέσεις με όλο το αστικό σύστημα. Αν δεν κάνουμε λάθος είναι η μοναδική δημοσιογράφος που υπήρξε και … έμπορος όπλων. Και δεν κάνουμε πλάκα. Προηγουμένως, πριν διοριστεί στην ΕΡΤ, παράλληλα με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Mega συμμετείχε σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων.

Σχετικό μάλιστα δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά: Μπορούν οι δημοσιογράφοι να συμμετέχουν σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων; Μπορούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες θα εξωραΐζουν κανόνια, αεροπλάνα, πυραύλους και θα ευνοούν την πώλησή τους; Είναι προφανές πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει, αρκεί να ξεκαθαρίσει στο κοινό του ότι, εκτός από ειδήσεις, «πουλάει» και άλλα πράγματα, ώστε να μπορεί να τον κρίνει. Αν η πρώτη κυρία των δελτίων ειδήσεων υπογράφει μέσω εταιριών της συμβόλαια με εταιρίες όπλων, τότε ίσως ο ελάχιστα αμειβόμενος δημοσιογράφος να νομιμοποιείται να μεγαλώσει το εισόδημά του κάνοντας ληστείες.

Είναι αυτό που λέει ο τίτλος της ανάρτησης, Με την δήλωση της η Ολγα Τρέμη μας έστειλε αδιάβαστους …

Μία απάντηση στο “Μας έστειλε αδιάβαστους η Ολγα Τρέμη!”

  1. Βρε αυτή η σχολή του ΚΚΕ εκεί στον Περισσό κάτι τεφαρικια μόνο
    παραγει για να εφοδιάζει τον αστι
    Κο μηχανισμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *