Πάλι στο προσκήνιο ο Γιάννης Μίχας κατηγορούμενος για μίζες

«Τα μεγάλα ονόματα της δυσώδους υπόθεσης των υποβρυχίων που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, άγγιξαν οι εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος.

Είκοσι εννέα κατηγορούμενοι, πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας τα οποία διώκονται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων έχουν μπει
εδώ και μερικές ώρες στο κάδρο των κατηγορουμένων. Πρόκειται για τους φυσικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου καθώς οι πολιτικές ευθύνες έχουν μπει -ήδη- στις καλένδες», γράφει ανάμεσα στα άλλα στο σχετικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου.

Είναι η μόνη ιστοσελίδα που αναφέρει ονόματα.  (Ούτε σε καμιά σημερινή εφημερίδα τα είδαμε).

Αυτό αρχικά που μπορεί να αναφέρουμε είναι ότι όλοι οι κατηγορούμενοι για μίζες είναι πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σε μια περίπτωση θα σταθούμε που ..βγάζει μάτι. Στον πρόεδρο του ΕΦΕΤ (που αν είχε την παραμικρή τσίπα θα είχε ήδη
παραιτηθεί
μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει) Γιάννη Μίχα.

Όταν ανέλαβε πρόεδρος του ΕΦΕΤ -ένα καίριο κυβερνητικό πόστογράφαμε:

«Ο συγκεκριμένος τύπος έχει όλα τα προσόντα –δεν μιλάμε για πτυχία φυσικά, ποιος τα … αυτά- για την συγκεκριμένη θέση … με ειδικά νταλαβέρια με Γερμανικές εταιρίες. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μισθοδοτούμενος από τα Ναυπηγία Σκαραμαγκά, δηλαδή από τη γερμανική Thyssen Krupp και ξέρει να εκτιμάει τους εργοδότες του. Εχει και σχετικό παρελθόν. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά αρκετά δημοσιεύματα στον αστικό τύπο που τον φέρουν εμπλεκόμενο σε περίεργες γερμανικές προμήθειες του ναυπηγείου Σκαραμαγκά».

Χωρίς να έχουμε αυταπάτες –δεν έχουμε δει τόσα χρόνια κάποιον εγκληματία του «λευκού κολάρου» να τιμωρείται- θα παρακολουθήσουμε αυτή την υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *