Τα “ΝΕΑ” ασχολούνται με τον Κουτσούμπα και τον “αδιευκρίνιστο”.

Σίγουρα δεν πρέπει να ενθουσιάστηκαν στο ΚΚΕ από ένα παραπολιτικό σχόλιο που έχει σήμερα η εφημερίδα “ΝΕΑ”. Μπορούμε μάλιστα να υποθέσουμε ότι ο αυριανός “Ριζοσπάστης” θα χαρακτηρίζει προβοκατόρικο, το παρακάτω κείμενο της φυλλάδας του Μαρινάκη:

Προσφυγή
Μιλώντας για την προσφυγή κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ στην εκλογική διαδικασία που κατέθεσαν Τζήμερος και Κρανιδιώτης στον Αρειο Πάγο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε «αυτοί οι γραφικοί τύποι, δεν είναι καθόλου γραφικοί, διότι γράφουν για το μέλλον. Αύριο μια άλλη κυβέρνηση και μια άλλη σύνθεση δικαστηρίου μπορεί να βάλει στο μάτι το ΚΚΕ». Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Περισσός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Με καμία κυβέρνηση. Γιατί έχει αποδείξει σε πολύ δύσκολες στιγμές πόσο θεομικός είναι.

Και μιας και μιλάμε για τα “ΝΕΑ” να συμπληρώσουμε και κάτι άλλο που αφορά έναν άλλο αρθρογράφο της φυλλάδας τον Ηλία Κανέλλη ένα απ’ τα πιο γνωστά κατακάθια της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, ένας πολυθεσίτης δημοσιογράφος με ποικίλες συνεργασίες με κρατικούς φορείς που θέλησε να συμπαρασταθεί στον “αδιευκρίνιστο” μετά τις διαδικτυακές επικρίσεις που δέχτηκε για την καινούργια προσπάθεια χριστεμπορίας που έκανε. Πήρε μάλιστα τέτοιες διαστάσεις που ο Αδωνις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να φτιάξει και να ανεβάσει βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μας γράφει λοιπόν ο Η. Κανέλλης σήμερα για να επιβεβαιώσει την ρήση του αξέχαστου Βασίλη Ραφαηλίδη: “Οι εξουσιαστές του τόπου τούτου ξέρουν να βάζουν στην υπηρεσία του ακόμα και τον θεό“.

Ο τύπος κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά μεταξύ θρησκευτικού συναισθήματος και χριστεμπορίας. Εκτός και αν γνωρίζει πολλούς που πάνε να προσευχηθούν συνοδευόμενοι από επαγγελματία δημοσιογράφο και διαφημίζουν στην συνέχεια το πόσο συνεπείς είναι στην εκτέλεση των ¨θρησκευτικών υποχρεώσεων τους”.

Ας τρολάρουμε κι’ εμείς την όλη φάση με μια φωτογραφική σύνθεση που αλιεύσαμε από το twitter:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *