“Πόλεμος μεταξύ άγιας παντόφλας και επιστολών του Ιησού”

Χωρίς να έχουμε καμιά διάθεση να κάνουμε παράσιτα σε θρησκευτικά τροπάρια να παραθέσουμε με τρόπο δημοσιεύσιμο ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που μας στέλνει αναγνώστης μας από την Θεσσαλονίκη, παραλείποντας τις ονομαστικές αναφορές που μας γράφει.

Αυτό που μας πληροφορεί είναι ότι έχει ξεσπάσει ένας “εμφύλιος πόλεμος” μεταξύ του θρησκόληπτου ποιμνίου της συμπρωτεύουσας και διεξάγεται “σφοδρή μάχη μεταξύ των Ευαγγελιστών του πωλητή των επιστολών του Χριστού και των πιστών της ιερής παντόφλας”. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό έχει πολιτική αντανάκλαση.

Οπως μας πληροφορεί ο επιστολογράφος μας έχει δημιουργηθεί ένας ψιλοχαμός στην εκλογική βάση του κόμματος Βελόπουλου, με την ανακοίνωση ότι στις προσεχής εκλογές λαμβάνει μέρος ένα πατριωτικοχριστιανικό κόμμα με το όνομα «ΝIKH». Επικεφαλής του είναι ένας δάσκαλος, θεολόγος, Δημήτρης Νατσιός. Μ’ αυτό το κόμμα πολιτεύεται η ανιψιά του “άγιου” Παίσιου Μαρία Εζνεπίδη. Πρόκειται για ένα άγνωστο, σε μας σχηματισμό ο οποίος όμως εμφανίζεται να έχει ρεύμα στο “πιστό χριστεπώνυμο πλήρωμα”, σε βαθμό να καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό πάνω από 1%.

Το μεγάλο ποσοστό όσων σκέπτονται να ψηφίσουν αυτό το κόμμα προέρχεται από την εκλογική βάση της “Ελληνικής Λύσης”. Οι παλαιοημερολογίτες που μένουν σταθερά στο πλευρό του Βελόπουλου, κατηγορούν τους πρώην συναγωνιστές του, οι οποίοι επέλεξαν το μόρφωμα του Νατσιού σαν αιρετικούς αφού ακολουθούν την ανιψιά του “άγιου” Παίσιου. Ο κατά κόσμο Αρσένιος Εζνεπίδης που για την επικρατούσα θρησκεία είναι ο “άγιος Παϊσιος” για τους ΓΟΧ ήταν ένας “απατεώνας ψευτοάγιος Οικουμενιστής”.

Τέσπα … που να χαμπαριάσεις τα τροπάρια των θρησκόληπτων χριστιανών. Ο επιστολογράφος μας εκτιμάει ότι αυτός ο “πόλεμος μεταξύ άγιας παντόφλας και επιστολών του Ιησού” μπορεί να στερήσει από τον Βελόπουλο την κοινοβουλευτική του παρουσία ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *