ΝΙΚΗ: Η άλλη Χρυσή Αυγή.

Γράφει ο mitsos175

Έχω πει πως δεν πρέπει να πάρει η φασιστική ΝΔ 180 βουλευτές. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως πρέπει να μπούνε άλλα ακροδεξιά κόμματα στη Βουλή. Θα ήταν ακόμα μια ήττα αν το κόμμα ΝΙΚΗ έμπαινε στο κοινοβούλιο, πράγμα που φαίνεται αρκετά πιθανό.

Δεν πρόκειται περί φιλορωσικού κόμματος (η ΝΔ είναι το αδερφό κόμμα του Πούτιν) αλλά περί χριστιανοταλιμπάν. Αντίστοιχο του ISIS των μουσουλμάνων. Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, οι θέσεις του κόμματος που υποστηρίζεται από την Εκκλησία ΑΕ στα περισσότερα θέματα είναι ίδιες με τις θέσεις της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.

Παιδεία:

Αρχαία Ελληνικά από το Δημοτικό. Δηλαδή δεν έμαθαν τα παιδάκια καλά – καλά τη Δημοτική θα μάθουν Αρχαία. Αναρωτιέμαι, αν θα επαναφέρουν την καθαρεύουσα και το πολυτονικό. Το μάθημα των Θρησκευτικών θα είναι ομολογιακό. «Οφείλει να διδάσκεται με σαφή Ορθόδοξη Χριστοκεντρική παιδαγωγία» και βέβαια τα πάντα θα έχουν την έγκριση της Εκκλησίας ΑΕ.

«Δημιουργία υποχρεωτικής Σχολής Γονέων με την παροχή έγκριτων πρακτικών συμβουλών»! Όπως πχ να προσεύχονται, να δέρνουν τη γυναίκα και τα παιδιά τους, αν δεν είναι υπάκουα; Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο! Χειρότεροι κι από το Βελόπουλο!

«Η κόσμηση των αιθουσών με κάδρα ηρώων και αγωνιστών, η εκκίνηση κάθε εβδομάδας με έπαρση Σημαίας και τον Εθνικό μας Ύμνο, η τιμή στους Τρείς Ιεράρχες, Επαναφορά των σχολικών στολών κλπ». Καλωσόρισες 1950.

Εκεί βέβαια που ο ρατσισμός δίνει ρέστα είναι οι θέσεις τους για τους μετανάστες. Είναι οι θέσεις της σοβαρής Χρυσής Αυγής. Δε λένε πως θα βάλουν νάρκες στα σύνορα, αλλά «οι ξένοι διαβιούντες στην Ελλάδα θα υπάγονται σε νέο καθεστώς Μετοίκων αντί της απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας»!!!

Πρώτα από όλα οι Μέτοικοι δεν είναι νέο καθεστώς. Είναι πολύ παλιό, από την Αρχαία Αθήνα. Οι μέτοικοι δεν είχαν κανένα δικαίωμα απλά δεν τους αγόραζαν και τους πουλούσαν όπως τους δούλους. Θα το κάνουν και για τους τουρίστες;

«Θα απολαμβάνουν των παροχών του κοινωνικού κράτους, με δικαιώματα σε περίθαλψη και ασφάλιση, εφ’ όσον συνεισφέρουν σε αυτό».

«Οφείλουν να δίνουν το παρών κάθε μήνα σε υποχρεωτικό έλεγχο υγείας, κατάστασης εργασίας και ποινικού μητρώου».

«Θα δηλώσουν εγγράφως την εκ μέρους τους αποδοχή του ελληνικού πολιτισμού, των αξιών, της γλώσσας και των εθίμων, και την παραίτηση από οποιαδήποτε πρόθεση να εγείρουν αλλαγές στον πολιτισμό μας».

Φυσικά γιατί έχουμε και γαμώ τον πολιτισμό. Του Λιγνάδη, του Γεωργιάδη, του κάθε ακροδεξιού εγκληματία, που πλιατσικολογεί, εξαπατά, βιάζει ακόμα και σκοτώνει!

Μην πάτε να ψηφίσετε καλοί μου «επαναστάτες»! Αφήστε τους να μπουν στη Βουλή. Γιατί τι λείπει; Η χρυσή αυγή! Να δέσει το σκατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *