Έχασε η Βενετιά βελόνι.

Γράφει ο mitsos175

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν εκλέχθηκε βουλευτής. Ήταν κάτι που ενθουσίασε τον Ανδρουλάκη περισσότερο κι από το διψήφιο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ απαλλάχθηκε από ένα σοβαρό πρόβλημα.

Ο Λοβέρδος, επειδή είναι πολύ εγωιστής, σκύλιασε και πήγε στο MEGA για συνέντευξη. Προειδοποίησε ότι δεν θα αποχωρήσει από την πολιτική μετά την αποτυχία του. Αφού θέλει την κουτάλα, γιατί να αποχωρήσει; Οι άλλοι, που τους ψήφισαν τα σανοφάγα, είναι καλύτεροι; Όχι, το ίδιο φθαρμένοι είναι.

Παραδέχθηκε πως πολλοί από τους δικούς του ψηφοφόρους, ψήφισαν ΝΔ και τους κάλεσε να γυρίσουν «γιατί τώρα ξέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ένα κόμμα που πήρε 20% να είναι κυβέρνηση». Κι αυτός γλύτωσε τα τρεξίματα στα δικαστήρια για κάτι σκάνδαλα.

Να πω στο Λοβέρδο πως το «δικό μου» και το «δικό σου» είναι κάτι σχετικό. Ιδιαίτερα στην εποχή του πλιάτσικου. Η Καλλιόπη η θεούσα πχ ψήφισε Λοβέρδο στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ. Ο Λοβέρδος θα τη θεωρούσε δική του. Έλα όμως που είναι ΝΔ, που στις περισσότερες εκλογές ψήφιζε τη γαλάζια συμμορία και ποτέ – μα ποτέ – τους «κλέφτες του ΠΑΣΟΚ» όπως τους λέει. Γιατί ψήφισε Λοβέρδο; Γιατί πήρε γραμμή από το κόμμα της ΝΔ!

Ο Λοβέρδος με αυτά που είπε και έκανε, κανονικά έπρεπε να πάρει ακόμα λιγότερες ψήφους. Δεν είναι ΠΑΣΟΚ, είναι ΝΔ. Οι ψηφοφόροι του τον περιμένουν στο φυσικό του χώρο, το γαλάζιο μαντρί. Όλα όσα έλεγε και έκανε ήταν υπέρ του Μητσοτάκη. Είναι πιο ΝΔ κι από το Κρανιδιώτη, που πριν τις εκλογές έβριζε και τώρα γλείφει το Μητσοτάκη για να του πετάξει κόκκαλο. Από τα σάλια γλιστρήσαμε. Είχαμε πει πως θα πάει με τη ΝΔ πολύ πριν τις εκλογές. «Δεξιά ενωμένη», τους ενώνει η κουτάλα. Το ίδιο λέμε και με το Λοβέρδο. Απορούμε μάλιστα πως πήγε ακόμα στη ΝΔ.

Το σίγουρο είναι πως ο Ανδρουλάκης δεν τον θέλει στο ΠΑΣΟΚ. Εδώ έφαγε τον Καστανίδη, θα αφήσει το Λοβέρδο να του ροκανίζει την καρέκλα; Να θυμίσουμε τώρα τις δημοσκοπήσεις. Οι περισσότερες τον έδιναν πρώτο με ποσοστά πάνω από 30% στον α’ γύρο. Ήρθε τρίτος με 26%. Οι δημοσκόποι ήξεραν πως η ΝΔ στήριζε Λοβέρδο. Όλοι το ξέραμε, όπως ξέρουμε πως ο Λοβέρδος στηρίζει ΝΔ, όχι ΠΑΣΟΚ. Αν πήγαιναν να ψηφίσουν όλοι οι νεοδημοκράτες, θα έβγαινε, σ’ αυτό άλλωστε στηρίζονταν οι παραμυθάδες!

Αλλά στη ΝΔ ακούν «ΠΑΣΟΚ» και βγάζουν καντήλες τουλάχιστον οι παλιοί. Δεν τους πάει να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Κι η Καλλιόπη πιωμένη πήγε, αλλιώς δε μπορούσε. Οπότε δύσκολα τα πράγματα για τον κηφήνα. Όμως επειδή κανείς ανάξιος δε χάνεται σ’ αυτό το μαγικό μπουρδέλο, είμαι σίγουρος πως ο Μητσοτάκης κάπου θα τον βολέψει. Όπως όλους τους άχρηστους.

Μία απάντηση στο “Έχασε η Βενετιά βελόνι.”

  1. H “ευχάριστη” είδηση των κάλπικων ημερών. Άλλοθι βέβαια η αντίδρασή του, για να μην φανεί ότι ήταν προδιαγεγραμμένη η μέλλουσα υπό Μητσοτάκη υπουργοποίησή του. Η προσωποποίηση της απόλυτης πολιτικής υποκρισίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *