Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στους κόλπους των ρασοφόρων, δημόσιων υπαλλήλων.

Η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός είναι η ύπαρξη παπάδων, είχε πει ειρωνικά σε τηλεοπτική του παρουσία ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης. Και το νέο ανατριχιαστικό περιστατικό που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η εφημερίδα “Πελοπόννησος” και το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων καταστάσεων που γνωστοποιούνται, μας δείχνει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στους κόλπους των ρασοφόρων, δημόσιων υπαλλήλων.

Η σχετική είδηση είναι τηλεγραφική. Δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες και μας πληροφορεί ότι ένας παππάς στο στο Ναύπλιο φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο διεστραμμένος “εκπρόσωπος του θεού” βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και τις αναρτούσε στο διαδίκτυο.

“Οι γονείς του ανήλικου αμέσως μόλις είδαν τα αισχρά μηνύματα με βιντεοληπτικό υλικό στο Facebook του αγοριού από τον 40χρονο, έσπευσαν να ηρεμήσουν τον ανήλικο γιο τους και να ενημερώσουν τις Αρχές. Από τον ήχο κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον κληρικό που μάλιστα φέρεται να ήταν και ο πνευματικός του μικρού αγοριού”, συμπληρώνει η είδηση.

Είναι και ένα ερώτημα τι μυαλό κουβαλάνε και ορισμένοι γονείς που εκτιμούν ότι τα μικρά τους παιδάκια έχουν ανάγκη από παππά “πνευματικό” ….

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *