Η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, πριν 15 χρόνια, και ένα “θεόπνευστο” πόρισμα ιεράρχη.

Σχεδόν όλες οι ενημερωτικές ιστοσελίδες θεώρησαν χρέος τους να μας ενημερώσουν ότι σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από το πρωί, της Πέμπτης 4 Ιούνη 2008, όταν αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ξαναπερνούν από μπροστά μας καρέ-καρέ όλες οι λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Παγκράτι, στην οδό Μετεώρων.

Υπάρχει όμως και κάτι που αποκρύπτεται από όλα τα ΜΜΕ που αναφέρονται σ’ αυτό το τραγικό γεγονός. Και ποιο είναι αυτό που αποσιωπάται; Να τους το θυμίσουμε εμείς:

Την ώρα που όλος ο κόσμος ήταν σοκαρισμένος από τον φρικτή δολοφονία του ομοφυλόφιλου ηθοποιού, εμφανίστηκε ένας “εκπρόσωπος του θεού που παρατώντας το καλυμμαύχι του δεσπότη και φορώντας την τήβεννο του δικαστή έβγαζε απόφαση: Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με αυτόν τον αρχιρασοφόρο «οι “τέτοιοι” πάνε γυρεύοντας». Και αυτός ο σκοταδιστής με τις μεσαιωνικές απόψεις “ιεράρχης” δεν είναι άλλος από τον δεσπότη Πειραιά, Σεραφείμ Μετζελόπουλο.

Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι το πόρισμα του είναι σωστό, ο παπάς συμπλήρωσε: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».

Και θεωρώντας αυτός ο “θρησκευτικός ποιμένας” ότι “πρέπει να θέσει την αλήθεια υπόψιν του λαού”, προχώρησε στην …. ιατρική του διατριβή: “Από την εισαγωγή του πέους εις τον πρωκτόν, για να το πω χοντρά και να το καταλάβει και ο κόσμος, έρχονται τρομακτικές ασθένειες στον οργανισμό. Γιατί στο χώρο του απευθυσμένου υπάρχουν πολυεκατομμυρια μικροβίων (τα οποία καλώς υπάρχουν), δεν είναι παθογόνα, χρειάζονται για τη διαδικασία που υπάρχει στο σώμα. Οταν όμως εισέλθουν στο σώμα διά της ουρήθρας έχουμε προστατίτιδες, νεφρίτιδες. Γι’ αυτό σήμερα οι άνθρωποι υποφέρουν. Και έχουμε και καρκινογενέσεις. Ταυτόχρονα, εάν χρησιμοποιήσεις τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα στους χώρους των γεννητικών οργάνων, τότε, επειδή η βλεννογόνος συντίθεται από μαλακά μόρια, διά της επιθέσεως των εκεί παροικούντων μικροοργανισμών δημιουργείται άμεσος κίνδυνος καρκινογενέσεων”.

Ισως δεν απέχει απ’ την πραγματικότητα η διαπίστωση που έκανε μετά την φρικτή αυτή δολοφονία ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, στενός συνεργάτης και φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου: “Ο Νίκος πέθανε ουσιαστικά στα 16 του χρόνια, όταν συνειδητοποίησε πως η σεξουαλική ιδιαιτερότητά του θα αποτελεί πάντα κόκκινο πανί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *