“Εφυγε” ο Γιώργος Γεωργίου. Μια εμβληματική μορφή του αθλητικού ρεπορτάζ

“Εφυγε” σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Γεωργίου, ένας από τους πιο αγαπημένους και παρεμβατικούς αθλητικούς συντάκτες των τελευταίων δεκαετιών. Επασχε από καρκίνο και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Αφησε το δικό του μοναδικό στίγμα με τις ξεχωριστές ατάκες που ξεστόμιζε, του τύπου, “πήγαινε στον καθρέφτη και κοίτα τον εαυτό σου. Να είστε οι δυο σας. Και ρώτα τον εαυτό σου: Μήπως είμαι μαλάκας;”, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με τηλεθεατές στην εκπομπή του το “Καφενείο των Φιλάθλων” ή με ακροατές στις ραδιοφωνικές του εκπομπές.

Δεν θα αναφερθούμε στην βιογραφία του που την συναντά κανείς εύκολα στο διαδίκτυο. Θα προσθέσουμε μόνο ότι ο Γιώργος Γεωργίου, υπήρξε εμβληματική μορφή της αθλητικής δημοσιογραφίας, χωρίς να περιορίζει τον σχολιασμό του στα αθλητικά δρόμενα. Πρόχειρα θυμόμαστε το “λούσιμο” που έκανε στον Μπογδάνο αποκαλώντας “νούμερο” ότι και κατασκευάζει ελεεινά ψεύτικα σκηνικά,  …

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Μία απάντηση στο ““Εφυγε” ο Γιώργος Γεωργίου. Μια εμβληματική μορφή του αθλητικού ρεπορτάζ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *