Μας κούφανε η Παπαρήγα


Διαβάζαμε στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ, δήλωση της γενικής γραμματέας του Κόμματος Αλέκας Παπαρήγα και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Διαβάστε τι είπε καλά λέξη η Α. Π.:
«Καιρό τώρα παρακολουθούμε ένα κρυφτούλι ανάμεσα σε «γνωστούς αγνώστους» και στην αστυνομία, ζήτημα το οποίο μας έχει προκαλέσει πάρα πολλά ερωτηματικά και ανησυχίες. Αυτό το κρυφτούλι οδήγησε στο θάνατο ενός αθώου παιδιού. Και από αυτή την άποψη εμείς θεωρούμε ότι η προστασία βρίσκεται σε ένα πανίσχυρο οργανωμένο, περιφρουρημένο κίνημα».

Μα είναι δυνατόν να δηλώνει τέτοια πράγματα η επικεφαλής ενός κόμματος που θέλει να αυτοαποκαλείται «κομμουνιστικό»;;;!!!

Ενοχος για την Παπαρήγα δεν είναι το αστικό κράτος που περιβάλλει με ασυδοσία τους μπάτσους-δολοφόνους, δεν είναι η νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί από το κράτος στις δυνάμεις καταστολής, αλλά το «κρυφτούλι» ανάμεσα στους «γνωστούς-αγνώστους» και την αστυνομία για την εν ψυχρώ εκτέλεση από μπάτσους ενός 15χρονου παιδιού!!!!!

Μας κούφανε η Παπαρήγα.

Θα είναι παράληψη του Κούγια αν δεν την καλέσει στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τον πελάτη του-δολοφόνο!!!!

0 απαντήσεις στο “Μας κούφανε η Παπαρήγα”

  1. Πόσο προβοκάτορες είστε; Λες και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αλλά καταπίνει αμάσητα αυτά που θέλετε να σερβίρετε! Άντε να μου βγάλετε απ’ το μυαλό ότι δεν είστε ασφαλίτες!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *