Η θεωρία του Πορτοσάλτε και οι δυο νέοι νεκροί στον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ μαφιόζικων συμμοριών.

Δεν είναι που απλώς εύχεσαι να μην σου συμβεί κάποιο απρόοπτο επεισόδιο υγείας, και καταλήξεις στα θυμαράκια, αφού η κυβέρνηση ξεχαρβάλωσε συνειδητά το δημόσιο σύστημα υγείας και τα ασθενοφόρα όπως και το επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό στο ΕΣΥ, θεωρείτε “περιττή πολυτέλεια” για την κυβέρνηση της δεξιάς.

Παρακολουθούμε και τις σφαίρες δίπλα μας να πέφτουν σαν το χαλάζι και είναι ζήτημα χρόνου να υπάρξουν “παράπλευρες απώλειες”, με θύματα αθώους πολίτες στον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια ανάμεσα στις μαφιόζικες ελληνικές συμμορίες. Οι μπάτσοι που έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα, με τους ασφαλίτικους μηχανισμούς, τα καλόπαιδα της ΕΥΠ και το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Pretador, με τους μαφιόζους και τον αιματηρό πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις συμμορίες τους, έχουν μια “περίεργη” σχέση. Και αυτή μας την περιγράφει, με αφορμή τις χθεσινές δυο δολοφονίες, παραστατικά ο πιο “αρμόδιος” γνώστης αυτών των ζητημάτων. Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Ενας 44χρονος πρώην οδηγός ταξί που είχε κατηγορηθεί για δολοφονία οπαδού του Παναθηναϊκού το 2007 αλλά και αιματηρή επίθεση προ μερικών ετών σε περιοχή της Ηλείας αλλά κι ένας στενός συγγενής του που συμμετείχε στην φρούρηση ποινικού που δολοφονήθηκε προ ενός έτους στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας είναι τα δύο θύματα της εγκληματικής επίθεσης που σημειώθηκε στις 11.15 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Σοφία Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Με φόβο πλέον της ΕΛΑΣ ότι μετά από ένα χρόνο «σιγής» (ύστερα από ειδική τακτική με φιλικές συνομιλίες με ποινικούς που εφάρμοζε η ΕΛΑΣ αλλά δεν την είχε συνεχίσει τους τελευταίους μήνες) υπάρχει επανεκκίνηση του εμφυλίου στον χώρο της ελληνικής μαφίας που έχει προκαλέσει 25 περίπου θύματα σε μία πενταετία

Θα πείτε τώρα ότι είναι κι αυτή μια μπατσάδικη τακτική αν δεν καρποφορήσουν οι “φιλικές συνομιλίες” που έχουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με τους αρχιμαφιόζους. Να τους παρακολουθούν αδιάφοροι να σκοτώνονται μεταξύ τους. Θα αποδέχονται προφανώς την θεωρία του Πορτοσάλτε ότι οι μαφιόζοι «δόξα το θεό, ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν». Σύμφωνα με τον υπάλληλο του Αλαφούζου, από τα δολοφονικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ των μαφιόζων δεν “κινδυνεύει η δημοκρατία”, ούτε κανένας πολίτης, όπως συνέβη με τον ίδιο που βρέθηκε μπροστά σε “τρομοκρατικά τρικάκια” του Ρουβίκωνα.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *