Κατάπτυστες και ανατριχιαστικές δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ

Είναι καταθλιπτικό, οργιστικό, αλλά όχι ανεξήγητο το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του λαϊκού κόσμου επιλέγει στις εκλογές όχι απλώς μόνο αστικά κόμματα, αλλά και εξουσιαστικά παχύδερμα χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης τα οποία διακατέχονται από αλαζονεία σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο.

Εμφανίζεται ένας υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός και κάνει μια κατάπτυστη και ανατριχιαστική δήλωση που θυμίζει Γερμανό γιατρό του Άουσβιτς, Γιόζεφ Μένγκελε κάνοντας λόγο για διαλογή καρκινοπαθών ασθενών με στόχο τη μείωση κόστους. της νοσηλείας τους, Μια δήλωση εντελώς αδιανόητη που προσπάθησε να την ανασκευάσει -αποτυχημένα- μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Στην συνέχεια άλλος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., ο Γιώργος Κουμπουτσάκος, σε τηλεοπτική εκπομπή και απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για το ότι το τελευταίο 48ωρο ασθενείς έχασαν άδικα την ζωή τους λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρων απαντάει εντελώς κυνικά ότι όλα αυτά “έχουν ήδη κριθεί”: «Υπάρχει όμως μια κατατεθειμένη λαϊκή εντολή της τάξεως του 40% πριν δέκα μέρες. Αυτά έχουν κριθεί. Ήταν μέσα στον απολογισμό που καταθέσαμε πριν την 21η Μαΐου και οδήγησε στο αποτέλεσμα που οδήγησε. Κι αυτό θα πρέπει να συνεκτιμάται έτσι;» ήταν τα λεγόμενα του:

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε είναι μια ανάρτηση της ιστοσελίδας 902 στην οποία η Αφροδίτη Ρέτζιου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), μιλάει για
προδιαγεγραμμένο έγκλημα σχετικά με τους θανάτους ασθενών λόγω έλλειψης ασθενοφόρων και προσωπικού.

Μία απάντηση στο “Κατάπτυστες και ανατριχιαστικές δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ”

  1. …για να καταλάβουν πόσο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ είναι αυτοί που ΔΕΝ πήγαν να ψηφίσουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *