Οι φυλακές έχουν μετατραπεί εδώ και χρόνια σε μια τεράστια αγορά κάθε είδους ναρκωτικών με κύριους διακινητές τους Ανθρωποφύλακες

Η είδηση που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της “ΕφΣυν” αναφέρει: “Για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης της Βόρειας Ελλάδας, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2023, κατηγορείται σωφρονιστικός υπάλληλος, που συνελήφθη χθες στα πράσα.

Εκμεταλλευόμενος την υπηρεσιακή του ιδιότητα και θέση εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες στη συγκεκριμένη φυλακή με σκοπό να τις προμηθεύσει σε έγκλειστους κρατούμενους, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος”.

Ευκαιρία, λοιπόν να επαναλάβουμε κάποια πράγματα με τα οποία κανείς δεν ασχολείται, αν και είναι γνωστά στους πάντες.

Οι φυλακές έχουν μετατραπεί εδώ και χρόνια σε μια τεράστια αγορά κάθε είδους ναρκωτικών με κύριους διακινητές τους Ανθρωποφύλακες, που θησαυρίζουν σε βάρος κρατουμένων και συγγενών τους εκμεταλλευόμενοι το λούκι στο οποίο έχουν βρεθεί κάποιοι φυλακισμένοι, να είναι χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ελάχιστα πράγματα, από όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές, έρχονται στην επιφάνεια –κι αυτό αν τα χαλάσουν στη μοιρασιά και αλληλοκαρφωθούν οι ανθρωποφύλακες (ως γνωστόν τα αλληλομαχαιρώματα υπάρχουν και στις καλύτερες συμμορίες)- για όλο αυτό το αλισβερίσι, που οδηγεί κρατούμενους στον θάνατο –αργό ή ακαριαίο δεν έχει και τόση σημασία- και τους δεσμοφύλακες να θησαυρίζουν.

Πριν μερικά χρόνια όταν τα αλληλοκαρφώματα των ανθρωποφυλάκων (είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται σ’ αυτά τα κυκλώματα και κάποτε τα χαλάν στην μοιρασιά) έφεραν τον αρχιφύλακα του Κορυδαλλού Φωτάκη, να έχει συλληφθεί με όπλα και ηρωίνη.
Εκανε μερικά φεγγάρια διακοπές στις φυλακές της Κέρκυρας, δαπάνες ελληνικού δημοσίου, και επανήλθε δριμύτερος στα «θεάρεστα καθήκοντα του», γιατί για την αστική δικαιοσύνη οι ανθρωποφύλακες όπως και οι μπάτσοι είναι “παιδιά του συστήματος”, και τα προσέχει ιδιαίτερα.

Μήπως ξέρετε, κανέναν δημόσιο υπάλληλο που να έχει την καριέρα του ανθρωποφύλακα Αραβαντινού;
Ο τύπος κατηγορήθηκε για ένα σωρό υποθέσεις, προφυλακίστηκε, αποφυλακίστηκε υπό όρους τους οποίους παραβίασε, προφυλακίστηκε ξανά για να αποφυλακιστεί και να βρεθεί τελικά ξανά το μεγάλο αφεντικό στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εδώ ολόκληρος πρώην υπουργός δικαιοσύνης, ο Κουβελάκης τον είχε κατηγορήσει για συμμετοχή σε παράνομα κυκλώματα και αντί να τιμωρηθεί ο ανθρωποφύλακας έχασε την θέση του ο υπουργός.
Ηταν η εποχή που ο Βύρωνας Πολύδωρας, σαν βουλευτής που ήταν τότε της αντιπολίτευσης τα είπε όλα με δυο προτάσεις του, σε ομιλία του στην βουλή για τον Αραβαντινό: “Δεν είναι ανεκτό, σαν διοικητικός μηχανισμός, αυτό το πράγμα. Και να μου λέτε ότι, ξέρεις, εδώ έχουμε έναν πραγματικό φύλακα – άγγελο, ο οποίος τροχονομεί τις δολοφονίες, τις αυτοκτονίες, τα ατυχήματα, τους απαγχονισμούς. Ε, όχι”.

Και επειδή η επαγγελματική διαδρομή του συγκεκριμένου ανθρωποφύλακα είναι η πραγματική εικόνα τι συμβαίνει στα κολαστήρια του ελληνικού κράτους, που ονομάζουν “σωφρονιστικά ιδρύματα” ξεκινήστε διαβάζοντας ένα κείμενο της Καθημερινής .του 2002 και καταλήξτε σε δημοσιεύματα του 2020 που παρουσιάζουν τον Αντώνη Αραβαντινό να οργανώνειπάρτι μέσα στις φυλακές με γυναίκες, και ποτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *