Το μαύρο μέτωπο


Το μαύρο μέτωπο των κομμάτων του κοινοβουλευτικού συμφερτού βρήκε ευκαιρία την ακτιβίστικη ενέργεια μιας ομάδας νεολαίων να καταλάβουν συμβολικά τα στούντιο της ΕΡΤ για να ρίξουν την λάσπη τους.

Ο υπουργός προπαγάνδας της κυβέρνησης Ε. Αντώναρος «καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια κάποιων ακραίων στοιχείων να καταλύσουν την εύρυθμη και ανεξάρτητη λειτουργία ενός Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης και μάλιστα με δημόσιο χαρακτήρα.
Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν την περιφρόνηση που έχουν αυτά τα στοιχεία για τους κανόνες βάσει των οποίων λειτουργεί η Δημοκρατία μας.
Γι` αυτό, κάθε τέτοια ενέργεια είναι από την πλευρά εκείνων που τη σχεδιάζουν, την πραγματοποιούν ή ακόμα και μόνο τη στηρίζουν, μια συνειδητή απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας».

Μακάρι να ήταν μια «συνειδητή απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας». Γιατί τέτοια «Δημοκρατία» που κλέβει, σκοτώνει, οδηγεί σε εξαθλίωση τους πολίτες της πρέπει να καταργηθεί.

Από κοντά και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου: τόνισε πως «είναι προφανές ότι παρόμοιες ενέργειες, τις οποίες έχουμε δει τις τελευταίες μέρες και σε άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν μπορούν να είναι αποδεκτές ως μέθοδος δημοσιοποίησης απόψεων».

Τι να κάνουμε κ. Παπακωνσταντίνου; Βλέπεις, δεν έχουν εντρυφήσει οι νεολαίοι στις αμερικανιές του αρχηγού σου να εκδηλώνουν την αντίθεση τους στην κρατική καταστολή με αναμμένα κεράκια όπως έκανε ο Παπανδρέου στο Περιστέρι.

Φυσικά και το κόμμα του Καρατζαφέρη έπαιξε τον ίδιο καταγγελτικό χαβά ενώ το κόμμα του Περισσού έδειξε πάλι πόσο εχθρικό είναι σε ενέργειες που δεν της ελέγχει.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ λέει:
«Ως μία από τις πολλές μορφές δράσης δεν μπορείς να την αποκλείσεις.
Η παρατήρησή μας βρίσκεται στο ανώνυμο της ενέργειας, καθώς και ότι το περιεχόμενο των συνθημάτων θα έπρεπε να αφορά σε προβλήματα της Παιδείας και σε άλλα που απασχολούν τη νεολαία της εργατικής τάξης, τα παιδιά γενικά της λαϊκής οικογένειας».

Δηλαδή τι μας λέει το ΚΚΕ; Ότι οι ακτιβιστές έπρεπε να πάνε στην ΕΡΤ να δώσουν τα στοιχεία τους (για να μπορεί μετά η διοίκηση της ΕΡΤ να κινηθεί δικαστικά εναντίων τους) και πριν απ’ αυτό να περνούσαν τα συνθήματα των πανό από έγκριση της Κ. Ε του ΚΚΕ;

Παν καλά οι άνθρωποι;

0 απαντήσεις στο “Το μαύρο μέτωπο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *