Πουλάει τρέλα ο δολοφόνος μπάτσος


Πουλάει τρέλα ο δολοφόνος μπάτσος για να την σκαπουλάρει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της zougla.gr: «Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κρατούμενοι και φύλακες άκουσαν φωνές και χτυπήματα από το κελί του Επαμεινώνδα Κορκωνέα και του συναδέλφου του, επίσης κατηγορούμενου, Βασίλη Σαραλιώτη.
Όταν οι φύλακες άνοιξαν την πόρτα του κελιού είδαν τον Κορκωνέα να χτυπά τον Σαραλιώτη και να του φωνάζει “Είσαι δαίμονας, θα σε ξορκίσω”. Ζητούσε μάλιστα από όποιον τον πλησίαζε να γονατίσει και πει το “Πάτερ ημών…”. Μετά από μεγάλες προσπάθειες οι φύλακες κατάφεραν να απομακρύνουν τον Κορκωνέα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ φωνάζοντας και βρίζοντας.
Για πολλές ώρες όλοι οι κρατούμενοι τον άκουγαν να φωνάζει “Το κελί είναι γεμάτο δαίμονες, δεν είμαι δολοφόνος”. Αμέσως του χορηγήθηκαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ηρέμησε μετά τις 3 το πρωί».

Μάλλον μας δουλεύουν και ο μπάτσος-δολοφόνος εκτελεί εντολές του «μοντελοπνίχτη».

Εξη χρόνια στην μπασκηναρία των Εξαρχείων και ποτέ κανένας ομόσταυλος του δεν δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος είναι σαλταρισμένος.
Εκατοντάδες δημοσιεύματα φυλλάδων για το ποιόν του δολοφόνου και πουθενά δεν υπάρχει νύξη ότι μπορεί να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ετσι ξαφνικά λάλησε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *