Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εμφανώς πλαστή προβοκατόρικη αφίσα, επιχειρεί τελείως άτεχνα να ταυτίσει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους φερόμενους ως «βιαστές-ληστές με τα καλάσνικοφ»! Δημοσιεύουμε την σχετική ανακοίνωση – καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς και τις δύο αφίσες, την πρωτότυπη πάνω στην οποία έγινε η «εικαστική» παρέμβαση των προβοκατόρων καθώς και το πλαστό παραποιημένο κακέκτυπό της.

 Ανήσυχοι οι τυφλοπόντικες του συστήματος από την άνοδο της πάλης των εργαζομένων και του λαού για την ανατροπή της κυβέρνησης και του κοινωνικού σφαγείου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, τον ρόλο που παίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτή την κοινωνική εργατική ανταρσία, αποφάσισαν να κτυπήσουν με βρόμικα κόλπα. Με εκτελεστικά όργανα λαθρόβια σάιτ και μπλογκ της ακροδεξιάς κατασκεύασαν μια δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την οποία δήθεν το μέτωπο ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων Αλβανών, υπονοώντας ότι αναφερόμαστε στους κατηγορούμενους για ληστείες, κακοποιήσεις, βιασμούς κλπ!

Προφανώς, πρόκειται για προβοκάτσια, που ελάχιστοι μπορεί να πιστέψουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων Ελλήνων και μεταναστών, ενάντια στον ρατσισμό και τη φτώχεια, για την ανατροπή της πολιτικής και του συστήματος που γεννά την ανέχεια, τη βία, την εγκληματικότητα.

Τυφλοπόντικες πίσω στις τρύπες σας! Η οργή του λαού δεν ανακόπτεται!

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *