ΓΕΝΙΚΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ Ευρωχωροφυλακή-Eurogedfor!

Η κυβέρνηση, τρέμοντας την λαϊκή εξέγερση που ελλοχεύει και αφού δε μπορεί να βασιστεί ούτε στον Στρατό για να καταστείλει τον εχθρό λαό, έφερε μια Ταξιαρχία της Ευρωχωροφυλακής, της Eurogendfor. Ουσιαστικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετέφερε μια μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogedfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν:
H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.

Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα. Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Όπως  ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις “αύρες” που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάθηκαν.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αφίχθηκαν για κοινή άσκηση καταστολής εξεγέρσεων με την Ελληνική Αστυνομία!

Δηλαδή ενώ ο κόσμος της εργασίας ετοιμάζεται να διαδηλώσει μαχητικά και μαζικά τις επόμενες μέρες ενάντια στις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις-εφεδρεία στο Δημόσιο τομέα, ενάντια στην Κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και του Κατώτατου Μισθού, ενάντια στα Χαράτσια και το γενικό ξεπούλημα τα κυβερνητικά παπαγαλάκια μιλούν για άσκηση και όχι για μεταφορά αδίστακτων μονάδων Στρατοχωροφυλακής που μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί σε κατεχόμενες από τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το ΝΑΤΟ περιοχές!

Το γεγονός εμπεριέχει και έναν σημαντικό συμβολισμό: τη βδομάδα που ήταν η επέτειος της Απελευθέρωσης από τους Γερμανούς Ναζιστές Κατακτητές, τους Ιταλούς Φασίστες, τους Ταγματασφ-αλήτες, τις κυβερνήσεις Τσολάκογλου/Λογοθετόπουλου/Ράλλη και ενώ συμπληρώνονται 67 χρόνια από την τελευταία εισβολή βρετανικών στρατευμάτων για να επιβάλλουν το Νόμο και την Τάξη ενός και πάλι Γεωργίου Παπανδρέου, εισβάλλουν μετά από συνεννόηση Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε.-ΔΝΤ ξένα στρατεύματα, Ολλανδικά και Γερμανικά, να επιβάλλουν το δίκιο των τοκογλύφων, των τραπεζών και του κεφαλαίου! Έρχεται δηλαδή η Ευρωπαϊκή Στρατοχωροφυλακή για να κάμψει με ανείπωτη βία τις λαϊκές αντιδράσεις στα μέτρα εξαθλίωσης.

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι και στην Εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008, εξαιτίας της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Α.Γρηγορόπουλου, η γερμανική κυβέρνηση είχε προτείνει την αποστολή της Eurogedfor  ώστε να συμβάλλει στην καταστολή των μαχητικών κινητοποιήσεων, αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ, υπολογίζοντας την ένταση της λαϊκής αντίδρασης που θα προκαλούσε μια τέτοια κίνηση, αρνήθηκε. Επίσης, όμως και ο Στρατός, μόνιμοι και φαντάροι Αρνήθηκαν να κατέβουν στο δρόμο και να στραφούν ένοπλα ενάντια στους αγωνιζόμενους.

Σημειώνουμε ότι η Eurogedfor είναι ένοπλο σώμα με ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) στον εξοπλισμό της, η οποία δημιουργήθηκε για εκτέλεση αποστολών σε αποστολές όπως το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν κλπ, όπου οι κλασικές ένοπλες δυνάμεις αδυνατούν να φέρουν εις πέρας αποστολές καταστολής πλήθους! Να θυμίσουμε ότι σχετικά πρόσφατα, η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, που συμμετέχει στο ΝΑΤΟ, πραγματοποίησε παρόμοια άσκηση, την άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ!

Όμως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξέρει ότι δεν μπορεί να εμπιστεύεται τον Στρατό. Όταν οι απόστρατοι κάνουν ντου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την σύνταξη πείνας και τις κλεμμένες εισφορές στα Μετοχικά Ταμεία, όταν οι αξιωματικοί-υπαξιωματικοί βλέπουν να τους μένουν ελάχιστα ευρώ εξαιτίας των περικοπών και του δανείου για να βγάλουν το μήνα, ενώ σε αρκετές μονάδες της παραμεθορίου λειτουργούν άτυπα συσσίτια για τους στρατιωτικούς. Ε, τότε,  μπορείς να βγεις στο δρόμο με το πιστόλι και το ρόπαλο για να στηρίξεις την κυβέρνηση που έφερε και εσένα σε αυτή την κατάσταση; Μήπως θα αναλάβουν την Καταστολή Πλήθους οι ΕΠ.ΟΠ. που ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης σχεδιάζει άμεσα να απολύσει χιλιάδες από αυτούς γιατί κοστίζουν ακριβά; Μήπως θα βγουν στο δρόμο οι φαντάροι που απειλούνται με αύξηση θητείας για να δουλεύουν περισσότερους μήνες ως άμισθοι δούλοι, που τους ταΐζουν σάπια κρέατα και κονσέρβες;

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-Ε.Ε- ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ!

Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός στη χώρα μας έκανε το κρίσιμο βήμα. Κάλεσε την Στρατοχωροφυλακή να καταστείλει το λαό μας και μάλιστα κάλεσε τους Γερμανούς και Ολλανδούς. Κάποτε έβγαζαν τα τανκς οι Συνταγματάρχες. Τώρα τα βγάζουν οι Συνταγματολόγοι ή καλύτερα, τα κουβαλούν από το εξωτερικό!

Ο λαός μας όμως δεν πρέπει να φοβηθεί. Ο λαός μας δεν πρέπει να κάνει πίσω. Αυτοί μας φοβούνται. Αυτοί που δεν μπορούν νε ξεμυτίσουν μακριά από τις θωρακισμένες μερσεντές και τα ΜΑΤ, μας τρέμουν.

Η οργή μας πια βγαίνει στο δρόμο. Σχολεία-Πανεπιστήμια-Νοσοκομεία-Υπουργεία-Δημόσιες Υπηρεσίες, όλα καταλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο. Τι άλλο να κάνεις όταν το παιδί σου λιποθυμά στην αυλή των σχολειών από πείνα, όταν στα παίρνουν όλα, όταν σου αφαιρούν την Αξιοπρέπεια, την Ελπίδα, σε πετούν εξαθλιωμένο, σιδηροδέσμιο και προσκυνημένο στην ιστορία.

Το μόνο που έχει μείνει στην κυβέρνηση είναι η Αλήτικη προπαγάνδα των μεγαλοδημοσιογράφων που χύνουν λάσπη και μίσος από τα κανάλια των εφοπλιστών και των εργολάβων, οι μπουκωμένοι χιλιάδες ευρώ δικαστές και η κρατική τρομοκρατία με τους ΜΑΤατζήδες και τους ανεγκέφαλους της ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ.

Αυτή την κυβέρνηση δεν τη θέλει κανένας άλλος. Όλοι θέλουν να φύγει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα Μέσο-Μάκρο και ότι άλλο διάολο Μνημόνια των τοκογλύφων, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. μας διαλύουν τη ζωή, καταργούν εργασιακά δικαιώματα και λαϊκές ελευθερίες, μας πετούν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στην Ανεργία, μας σκλαβώνουν εμάς και τα παιδιά μας για πάντα.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ

Καλούμε τους Φαντάρους και τα Μόνιμα στελέχη να Αρνηθούν την εκτέλεση κάθε Παράνομης Διαταγής σύμφωνα με τη Συνείδηση τους, κάθε διαταγή Ντροπής και Τρομοκρατίας που θα τους θέσει ενάντια στον εξεγερμένο λαό μας. Να Αρνηθούν οποιαδήποτε υπηρεσία στους Γερμανούς και Ολλανδούς Μισθοφόρους.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *