“Η ξενόδουλη κυβέρνηση έχει ανοίξει πόλεμο με την κοινωνία” (Βίντεο)

Οι εργάτες της καθαριότητας είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν με κάθε τρόπο την χούντα του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρακολουθούμε – στο βίντεο που έχουμε αναρτήσει- αν με κυβερνητική εντολή προσπαθήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ να ανοίξουν τους ΧΥΤΑ στην Φυλής υπάρχει περίπτωση ενδεχόμενης αιματοχυσίας. Και αυτό δεν είναι απίθανο. Η δικτατορική του ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση είναι αδίστακτη και τίποτα δεν αποκλείετε.

Πολύ καλή η παρουσία στο βίντεο που παραθέτουμε του Νίκου Αδαμόπουλου, μέλους της εκτελεστικής επιτροπής ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ανεξάρτητα, απ’ ό,τι αποτέλεσμα και να έχει η προσφυγή στα δικαστήρια που κατέθεσε εναντίον τους ο «Συνήγορος της τρόικας και της κυβέρνησης», όπως χαρακτήρισε τον δήμαρχο Αθήνας Γ. Καμίνη αυτοί θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Τόνισε, ο Ν. Αδαμόπουλος, ότι αγωνίζονται για να μην περάσει το σχέδιο της «ξενόδουλης κυβέρνησης που έχει ανοίξει πόλεμο με την κοινωνία» να «ιδιωτικοποιήσει τους δήμους να ιδιωτικοποιήσει την καθαριότητα».
«Μιλάμε για δουλειές δισεκατομμυρίων» συμπλήρωσε και απέδωσε τον ρόλο του «ντίλερ μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» στον Περιφερειάρχη Σγουρό.

βίντεο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *