Η Εγχείριση πέτυχε- Ο ασθενής απεβίωσε: Έτσι εξοντώθηκαν οι 38 SEAL που είχαν σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν

 Ε λοιπόν, είσαι η μοναδική στρατιωτική υπερδύναμη. Και μια βδομάδα μετά τη μεγαλύτερη από προπαγανδιστική σκοπιά επιτυχία σου, την εξόντωση του Μπιν Λάντεν, οι ταπεινοί αντάρτες σου σκοτώνουν τους καλύτερους Μισθοφόρους Δολοφόνους που διαθέτεις, αυτούς που διαφημίζεις σε όλο τον κόσμο ως υπερ-ήρωες του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

Πώς να το δεχτείς;

Πώς να το παρουσιάσεις στην παγκόσμια κοινή γνώμη;

Μαζεύεις τα επικοινωνιακά κομμάτια σου και προσπαθείς να το καλύψεις λέγοντας ψέματα και δικαιολογίες. Και όπως λέει και ο λαός «άμα πεις μια βλακεία, πρέπει να πεις χίλιες για να τα μπαλώσεις».

Έτσι λοιπόν την πάτησαν και οι ΗΠΑ.

Αρχικά δεν αποδέχονταν την απώλεια των 38 SEAL και δε δέχονταν με τίποτε την πληροφορία ότι αυτοί σκοτώθηκαν σε επιχείρηση εκδίκησης των ανταρτών. Αδύνατον έλεγαν και διέψευδαν.

Το γελοίο του πράγματος όμως συνεχίστηκε. Η US Central Command ολοκλήρωσε την έρευνά της για την κατάρριψη του CH-47 Chinook κατά την οποία εξοντώθηκαν οι 38 SEAL που είχαν μετάσχει στην εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν και επιβεβαιώθηκε ότι ρουκέτα RPG-7 έπληξε την πίσω έλικα, τη στιγμή που το ελικόπτερο προσέγγιζε τη ζώνη προσγείωσης στην επαρχία Ουαρντάκ. Με την έκρηξή της, το ελικόπτερο άρχισε να περιστρέφεται βίαια και η μπροστινή έλικα αποκολλήθηκε από το σκάφος, με αποτέλεσμα να συντριβεί και να εκραγεί.

Τι απέδειξε όμως το πόρισμα; Ότι δεν υπήρξε λάθος σχεδιασμός από πλευράς Αμερικανικών ή Αφγανικών δυνάμεων και ότι η αποστολή σχεδιάστηκε κι εκτελέστηκε ορθά. Τη στιγμή που το Chinook προσέγγιζε την περιοχή, μία ομάδα Ταλιμπάν, η οποία δεν είχε εντοπιστεί εγκαίρως, άρχισε την επίθεσή της. Εκτόξευσαν δύο ή τρία αντιαρματικά RPG με γρήγορο ρυθμό, από τον επάνω όροφο ενός διώροφου κτίσματος, 220 μέτρα από το ελικόπτερο. Η μία από τις ρουκέτες χτύπησε στην έλικα και εξερράγη και μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα το CH-47 προσέκρουσε στο έδαφος.

Εμείς τι να πούμε.

Ευχόμαστε στους Αμερικανούς Μισθοφόρους, σε όλες τις βάρβαρες επεμβάσεις τους, να σχεδιάζουν και να εκτελούν τις αποστολές τους με τον ίδιο «Ορθό» τρόπο.

 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *