Δημιουργούμε την κοινωνική απάντηση σε κράτος – παρακράτος – αφεντικά – φασίστες

Toy B.K

  Ραντεβού στην πλατεία  Περιβολάκι στην Νίκαια (πάνω στην Πέτρου Ράλλη) στις 9,30 το πρωί της Τετάρτης και Πέμπτης. Δεν πάμε Αθήνα αναγκαστικά, ξεκινάμε εστίες αντίστασης στις γειτονιές μας. Φέρνουμε μαζί μας , ντουντούκες, σφυρίχτρες και κατσαρόλια. Αυγά , μπογιές και γιαουρτάκι προαιρετικό!!

Το κάλεσμα αυτό έχει ως σκοπό την παρότρυνση όλων των ανθρώπων στον ελλαδικό χώρο να προχωρήσουν σε αυθόρμητες συναθροίσεις στις κατά τόπους γειτονιές και διαδηλώσεις ενάντια στην επίθεση του κράτους στην κοινωνία. Να δημιουργήσουμε εστίες ανατροπής της κοινωνικής ειρήνης της κυριαρχίας που με την πιο αδυσώπητη καταστολή προσπαθούν να επιβάλουν σε όλα τα υποκείμενα της επικράτειας. Η μόνη αντίδραση είναι μαζικές διαδηλώσεις στις κατά τόπους κοινωνίες και γειτονιές στοχοποιημένες ενάντια σε κάθε δομικό υλικό της οικονομίας της αγοράς και των αφεντικών. Κάθε αφεντικό μικρό μεγάλο εγχώριο η διεθνή έχει ως συστατικό υλικό στην φιλοδοξία του κέρδους τους, την κανίβαλλη συμπεριφορά στους σύγχρονους σκλάβους την απάνθρωπη φιλοσοφία της ανταγωνιστικής οικονομίας και την συσσώρευση του κοινωνικού πλούτου στα πιο ισχυρά χέρια τα οποία όλοι προσπαθούν να διεκδικήσουν. Η καθημερινή απαξίωση της ανθρώπινης ύπαρξης μετατρέπεται σε ισχυρό εργαλείο καμένης γης για κεφάλαιο και κράτος πάνω στην οποία θα τρέξουν τα όποια σχέδια τους για ανάπτυξη και επένδυση.

Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να επενδύσουν τα κέρδη τους πάνω στις ζωές μας δεν πρόκειται να αφήσουμε τα όποια αναπτυξιακά τους σχέδια να γίνουν πραγματικότητα εγκαθιστώντας την πραγματικότητα της ασιτίας και της ανέχειας του ενδοκοινωνικού κανιβαλισμού.

Βγαίνουμε  στις γειτονιές μας καταλαμβάνουμε κάθε θεσμικό και μη φορέα της κυριαρχίας και συγκρουόμαστε με κάθε κρατικό και  παρακρατικό φασίστα που θα μπει στον δρόμο μας. Προτάσσουμε την αλληλεγγύη στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και την αντιεραρχική μας συνείδηση και προσπαθούμε να απαλλοτριώσουμε  κάθε κοινωνικό αγαθό και ανάγκη , παίρνοντας όλα όσα μας ανήκουν και τα αυτοδιαχειριζόμαστε είτε είμαστε γεννημένοι στον ελλαδικό χώρο είτε είμαστε από άλλους τόπους προέλευσης..

Όλοι/ες στους δρόμους στις γειτονιές

Όλοι/ες δημιουργούμε την κοινωνική απάντηση σε  κράτος – παρακράτος – αφεντικά – φασίστες

Συγκρουόμαστε απαλλοτριώνουμε αυτοδιαχειριζόμαστε…..

ΒΑΘΥ ΚΟΚΙΝΟ: Το παραπάνω κείμενο μας ήρθε με e-mail και εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *