Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα οχηματαγωγού για τον πνιγμό ενός 36χρονου

Θα έπρεπε να είναι αδιανόητη η είδηση που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα NEWS 24/7, αλλά κάνει και τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα μ αυτή μέλη του πληρώματος οχηματαγωγό πλοίο “Blue Horizon”, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να εκτελέσει το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο. έσπρωξαν και έριξαν στην θάλασσα έναν 36χρονο, όταν αυτός ήταν πάνω στον καταπέλτη του πλοίου  προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο επιβατηγό. Το αποτέλεσμα ήταν να πνιγεί ο νεαρός άντρας.

Ο καπετάνιος και το πλήρωμα του πλοίου, συνελήφθησαν από τις Αρχές. Τα περιστατικά που ακολούθησαν το τραγικό συμβάν περιγράφει στο News 24/7 επιβάτης του Blue Horizon, ο οποίος, όπως και όλοι, μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στο πλοίο που είναι δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά.

“Το πλοίο έφυγε με ένα τέταρτο καθυστέρηση. Ήμασταν περίπου μία ώρα εν πλω όταν στην αρχή φώναξαν τρία άτομα στην ρεσεψιον και στη συνέχεια το πλοίο έμεινε στάσιμο”, αναφέρει ο επιβάτης. “Έπειτα ανακοίνωσαν ότι γυρνάμε πίσω με απόφαση λιμεναρχείου και φτάσαμε στον Πειραιά, γύρω στις 22:30″.

“Στη συνέχεια μαθεύτηκε το τι έγινε, κάποιοι είδαν τον άνθρωπο να επιπλέει στη θάλασσα. Ένας επιβάτης μού είπε ότι κάποιος τον έσπρωξε. Γενικά ακούστηκε από πολλούς ότι είδαν το περιστατικό. Αυτή τη στιγμή έχει μπει αστυνομία μέσα και φωνάζει όποιον έχει δει κάτι να προσέλθει στη ρεσεψιόν. Το πλοίο ακόμη δεν έχει φύγει”.

Μία απάντηση στο “Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα οχηματαγωγού για τον πνιγμό ενός 36χρονου”

  1. Να συμπληρώσω την άθλια στάση των ΑΡΔ όπου αρχικά έριχναν την ευθύνη στο θύμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *