Εδώ ο κόσμος καίγεται και πνίγεται και οι σκοταδιστές χριστιανοί στις ηλίθιες ψαλμωδίες τους.

Το ότι παράγουμε περισσότερο σαλταρισμένους απ’ όσους μπορούμε να καταναλώσουμε είναι γνωστό. Το ότι με εμπόρευμα την χριστοκαπηλεία απέκτησαν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση πατριδοκάπηλοι-χριστέμποροι κι αυτό δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Οτι κίτρινες, κατά βάση φυλλάδες, γανώνουν τα μυαλά ενός κόσμου με δήθεν “θαύματα” που γίνονται καθημερινά, με όχημα τις μεταφυσικές ιδιότητες που έχουν κάποιοι αγύρτες ρασοφόροι, το βλέπουμε συνεχώς. Οτι φτάσαμε στο σημείο 32.000 έλληνες να είναι διαδικτυακοί ακόλουθοι ενός τύπου -η περίπτωση του οποίου είναι αρμοδιότητα κάποιου ειδικού επιστήμονα- ο οποίος έβαλε ράσα, και παρουσιάζεται σαν καλόγερος “έχοντας χειροτονία απ’ ευθείας από το Αγιο Πνεύμα” εντάσσετε κι αυτό στα σημεία των καιρών που θα ‘λεγε και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Υπό αυτές τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, το ότι στο Σύνταγμα σήμερα συγκεντρώθηκαν κάποιες χιλιάδες πιστοί χριστιανοί οι οποίοι θεωρούν πως οι νέες αστυνομικές ταυτότητες έχουν «τσιπάκι» και περιέχουν το χάραγμα του «666», δεν πρέπει να θεωρείτε κάτι το εντυπωσιακό.

Αυτό πάντως που θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά είναι ότι θεωρούμε πολύ προβληματικό που πολιτικές συλλογικότητες οι οποίες αυτοχαρακτηρίζονται αποφεύγουν να ανοίξουν διαρκές μέτωπο με όσους/ες συμβάλουν στην εδραίωση μεταφυσικών δοξασιών.

2 απαντήσεις στο “Εδώ ο κόσμος καίγεται και πνίγεται και οι σκοταδιστές χριστιανοί στις ηλίθιες ψαλμωδίες τους.”

  1. Όταν η αριστερά χρόνια τώρα αντί να αναπτύσσεται
    συρρικνώνεται επόμενο είναι να θεριευουν οι θρησκο
    ληπτοι οι χριστεμποροι και οι λοιπές παραφυαδες

    • Ρεπορταζ επιπέδου Σκάι και Άλφα, με πασπάλισμα τουίτερ. Εικονική πραγματικότητα, προπαγάνδα, λες και λείπουν οι κριτικές στην γενική αναδιάρθρωση του κεφαλαίου με προμετωπίδα τις ψηφιακές εφαρμογές. Ένα ισχνό παράρτημα δημοσίων σχέσεων του ΚΚΕ (όπου ΚΚΕ ίσον αβάντα της ΝΔ). Μόνο ο Μήτσος λείπει να μας πει πάλι για τους 30.000 και να απαιτήσει να φέρουν τα εμβόλια τα καλά που μας τα κρύβουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *