Οι ομοφοβικές χυδαιότητες Καρατζαφέρη, Κούγια, σε συσκευασία Λιάγκα.

Οταν η “λογική” των ΜΜΕ -σαν εμπορικά μαγαζιά που είναι- διέπεται στο να μας σερβίρει καθεστωτική προπαγάνδα, ανάκατη με “αίμα-ψέμα-σπέρμα”, είναι επόμενο να στελεχώνονται από ανάλογης ποιότητας άτομα, όπως είναι ο Γ. Λιάγκας. Ατομα, αμόρφωτα, χυδαία, που έχουν κάνει την αθλιότητα επιστήμη.

Ο Λιάγκας δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά έναν απλό οργανοπαίχτη σε μια ορχήστρα που με τις οδηγίες του “μαέστρου” της, παιανίζει μόνιμα παρόμοια “άσματα”. Σήμερα του έκατσε κέντα φλος αφού βρήκε το πιο ιδανικό πρόσωπο να πουλήσει ομοφοβία. Και αυτό το “προϊόν” έχει πελατεία, αφού έτσι έχουν διαμορφώσει το τηλεοπτικό κοινό. Και το πρόσωπο αυτό δεν ήταν άλλο αλλά ο -κατά δήλωσή του “μοντελοπνίχτης”- Αλέξης Κούγιας.

Αφού, λοιπόν, αρχικά ο δικηγόρος θέλησε να μας ενημερώσει ότι “στα 15 του χρόνια ήταν Λαμπράκης και πήρε τις αρχές του κομμουνισμού αλλά όταν μεγάλωσε έκανε τις επιλογές του”, κι αυτές δεν είναι άλλες παρά να “εκπροσωπεί ένα σύστημα που βρίσκεται σε σήψη” και να είναι “η ντροπή του Δικηγορικού επαγγέλματος” όπως τόνιζε σε ανακοίνωσή της η Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων, εξαπέλυσε στην συνέχεια, έναν ομοφοβικό οχετό σε βάρος του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοι του ο Στέφανος ή η Στέφανος … ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος … έχουμε και παιδιά και τα θέλουμε ευτυχισμένα όχι μπερδεμένα…“, μας είπε μεταξύ άλλων ο εμφανιζόμενος και σαν τιμητής της αριστεράς Αλέξης Κούγιας.

Πριν λίγο καιρό είχαμε κάνει αναλυτική αναφορά στο ποιόν του Κούγια όταν αυτός εμφανίστηκε σαν υπερασπιστής του “άρρωστου νεοδημοκράτη”, παρ’ ολίγο δολοφόνου Κώστα Μπρέλλα, οπότε θα ήταν πλεονασμός να επαναλαμβανόμαστε.

Να βάλουμε όμως και μια άλλη διάσταση για να δείξουμε πόσο υποκριτής, είναι ο “άντρακλας” Κούγιας που τώρα κάνει αγόρευση τους ψαλμούς του δεσπότη Πειραιά Σεραφείμ.

Δεν ήταν ο νεοδημοκράτης Νικόλας Γιατρομανωλάκης, που δεν είχε κανένα πρόβλημα, και μπράβο του, που βγήκε και δήλωσε ανοιχτά ότι είναι ο πρώτος γκέι υπουργός της Ελλάδας; Αυτός τι πρότυπα δίνει στα παιδιά του Κούγια; Δεν είδαμε τον “διάσημο” να αναρωτιέται αν θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοι του Νικόλα ή Νικολέτα.

Δεν ήταν πριν κάποιο καιρό, ο προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο οποίος σε μια προσπάθεια του να “τεκμηριώσει” ότι υπάρχει ελευθερία τύπου στην Ελλάδα συγκέντρωσε μια σειρά εξώφυλλα του “Μακελειού” και άλλων κύρια περιθωριακών φυλλάδων που ήταν επικριτικά για την προσωπικότητά του, και έγιναν με αφορμή ότι παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος;

Ο ίδιος, ο κ. Πατέλης, δεν είχε δηλώσει σε συνέντευξη του, η οποία μάλιστα προβλήθηκε πρωτοσέλιδα από την “Καθημερινή” ότι “ο κ. Μητσοτάκης έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ την δική του”; ενώ σε άλλη συνέντευξη του ομολόγησε ότι «Η κυβέρνηση έχει τρεις τουλάχιστον ανοιχτά ομοφυλόφιλους σε θέσεις κυβερνητικές»; Ολα αυτά ο έμπειρος δικηγόρος αποκλείεται να μην τα γνωρίζει. Δεν έκανε όμως τότε καμιά δημόσια τοποθέτηση. Είναι όμως επιλεκτικός σ’ αυτά που τον ενοχλούν.

Η ηθική την οποία η Νέα Δημοκρατία προβάλλει στην νέα γενιά, άρα έχει αποδέκτες και τα παιδιά του Κούγια, προφανώς τον βρίσκει σύμφωνο.

Προφανώς δεν έχουμε καμιά διάθεση να υπερασπιστούμε τον Στέφανο Κασσελάκη. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι όταν βλέπουμε τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις να δέχεται, είπε από την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ή από την εκπομπή του Λιάγκα που την μια παρουσιάζει τον ακροδεξιό Γιώργο Καρατζαφέρη και σήμερα τον Αλέξη Κούγια για να επιδοθούν σε ομοφοβικά παραληρήματα ορμώμενοι από το γεγονός ότι ο επίδοξος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποίησε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *