Ο θεοσεβούμενος Αδωνης Γεωργιάδης και το κυβερνητικό νομοθετικό έκτρωμα που υπερασπίζεται.

Η ανάγνωση του πονήματος του Δημήτρη Ψαρρά: “Αδωνις Γεωργιάδης: Η ακροδεξιά με το γελαστό πρόσωπο”, που έχουμε αναπαράγει από ένθετο της “ΕφΣυν”, θα μας απάλλασσε από το αναφερθούμε αναλυτικά για το ποιόν του ατόμου που ανέλαβε την πρωτοβουλία εκ μέρους της κυβέρνησης να διευρύνει και να επισφραγίσει με νομοθετική βούλα την εργασιακή ζούγκλα που ήδη επικρατεί.

Ως γνωστό την ερχόμενη Πέμπτη εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το εργασιακό νομοσχέδιο που εισηγείται ο υπουργός εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, και το οποίο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι «η Ν.Δ του “λαϊκιστή, βαθύπλουτου γόνου του πολιτικού συστήματος”, Κυριάκου Μητσοτάκη είναι “ένα επικίνδυνο κόμμα”!», όπως έχει παραδεχθεί δημόσια ο πρωτοκλασάτος υπουργός και παράλληλα ιδιοκτήτης και “καθηγητής” του “εκπαιδευτικού” μαγαζιού “Ελληνική Αγωγή”.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε την επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα στην βουλή ενάντια στο ΚΚΕ και στον βουλευτή του Χρήστο Κατσώτη υπερασπιζόμενος το αντεργατικό νομοσχέδιο που προβλέπει παραπέρα ποινικοποίηση της απεργίας και της συνδικαλιστικής δράσης, βάζοντας στο στόχαστρο όποιον στέκεται απέναντι στην οργανωμένη απεργοσπασία της εργοδοσίας και του κράτους της. Θα το κάνει αύριο ο Ριζοσπάστης, υποθέτουμε.

Ούτε φυσικά ούτε θα θέσουμε ερωτήματα στον Αδωνη Γεωργιάδη γιατί προφανώς δεν θα απαντήσει, όπως έκανε και όταν ο πρώην αρχηγός του Γιώργος Καρατζαφέρης τον κατηγορούσε ότι χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα για την προσωπική του προβολή.

Θυμίζουμε μόνο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο με μαϊμουδένια πόθεν έσχες, έναν γελοίο σαλτιμπάγκο που έχει καθυβρίσει δημοσίως όλους τους ηγέτες της παράταξης στην οποία βρίσκεται σήμερα, ένα πρόσωπο … του αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού το κάγκελο

Υ.Γ: Ο ρασοφόρος της φωτογραφίας, το χέρι του οποίου φιλάει με ευσέβεια ο Αδωνης Γεωργιάδης ονομάζεται Δημήτρης Φουρλεμάδης και έχει καταδικαστεί για κατάχρηση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της εκκλησιαστικής ΜΚΟ “Αλληλεγγύη” τα οποία διαχειριζόταν. Είναι ο “πνευματικός” στον οποίο προσέτρεξε ο Αδωνης για να λάβει “θεία φώτιση”. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή την ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *