Κασσελέικοι νεωτερισμοί … για βράσιμο

Την πρόθεση του “να συμπληρώσει το κωμικό σενάριο που παίχτηκε με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ” εκδηλώνει αναγνώστης μας.

Μας στέλνει το παρακάτω βίντεο από την υποδοχή που επεφύλαξε η Ελένη Λουκά στον Σ. Κασσελάκη κατά την χθεσινή του προσέλευση στην ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και σημειώνει:

«Το ότι δεν βρίσκεται εδώ και δεκαετίες η Ελένη Λουκά σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα για να τις προσφερθούν οι υπηρεσίες που εμφανέστατα έχει ανάγκη, δεν θα το σχολιάσω. Αλλά ρε παιδιά, πέστε μου, πόσο σοβαρός είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακούει μια εμφανώς διαταραγμένη γυναίκα να του λέει μεταξύ άλλων “είσαι τελείως ανώμαλος” και αυτός να τις απαντάει “όλα καλά, σέβομαι την άποψη σου”. Ποιά άποψη σέβεται; Αυτή που είναι βγαλμένη απ’ τα μαύρα κατάστιχα του παπαδαριού και θεωρεί την ομοφυλοφιλία “ανωμαλία”; Μπορεί όλη αυτή η παράσταση να φαίνεται κωμική δεν είναι όμως καθόλου. Μ’ αυτό το μυαλό που κουβαλάει ο Κασσελάκης γιατί να μην “σεβαστεί” αύριο αυτούς που χαρακτηρίζουν “υπανθρώπους” τους μετανάστες; Να τους βράσω εγώ αυτούς τους νεοτερισμούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *