Οι Επικίνδυνοι Απατεώνες του ΠΑΣΟΚ «πετούν» 500 στρατιώτες στα σκουπίδια!

Θυμόμαστε όλοι τις χθεσινές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη ότι στον Απεργοσπαστικό στρατιωτικό μηχανισμό που στήνουν δε θα συμμετείχαν Φαντάροι. Αντίθετα, για να μην αντιμετωπίσουν τη γενικευμένη κοινωνική οργή από τη μετατροπή των στρατιωτών που έχουν ορκιστεί να Φυλάνε την Άμυνα της χώρας και να Προστατεύουν το Σύνταγμα, διαβεβαίωσαν ότι ενάντια στους ηρωικούς απεργούς των ΟΤΑ θα στείλουν μόνο μόνιμο προσωπικό και μάλιστα με επαγγελματικό δίπλωμα.

Όλα αποδείχτηκαν Ψέματα. Απάτη. Κοροϊδεύουν στυγνά την κοινωνία προκειμένου να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετούν!

Τώρα ανακοινώνει το ΓΕΕΘΑ ότι έχει έτοιμα οχήματα, 171 οδηγούς και 500 στρατιώτες, που θα συμμετάσχουν «εθελοντικά» !

Οι ευθύνες όμως των Επιτελών σε ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ είναι καθοριστικές, αφού δέχονται να υποκλιθούν σε μια επικίνδυνη και αντικοινωνική, κυνικά βίαιη ταξική πολιτική επιλογή της κυβέρνηση, στέλνοντας το Στρατό ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό μας, ξέροντας ότι υπάρχουν και οι εξής παράμετροι:

.Υγειονομική κάλυψη των στρατιωτών που θα κληθούν να μαζέψουν σκουπίδια. Ανεκπαίδευτοι στρατιώτες στέλνονται να μαζέψουν βουνά σκουπιδιών σπάζοντας την απεργία με πρόσχημα την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας. Θέτουν όμως σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία των νεαρών συναδέλφων, χωρίς να νοιάζονται καθόλου για το γεγονός ότι δεν έχουν εμβολιαστεί και ότι δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη υγειονομικής κάλυψης των στρατιωτών που θα αναμετρηθούν με επικίνδυνες ασθένειες.

.Δεν υπάρχει Νομικό καθεστώς που να καλύπτει αυτή την ακραία πολιτική επιλογή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Η Κοινοβουλευτική Χούντα του ΠΑΣΟΚ βγάζει στο δρόμο τον Στρατό ενάντια στους Απεργούς αποκαλύπτοντας ότι οι εκπαιδευτικές προετοιμασίες Καταστολής Πλήθους στοχεύουν τα κοινωνικά κινήματα και ότι υπάρχει σε επίπεδο Ε.Ε και η πολιτική απόφαση και οι Μηχανισμοί – EUROGENDFOR για την συντριβή των λαϊκών αγώνων.

 ΟΔΗΓΙΕΣ
ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ με ευθύνη και
με αίσθημα αλληλεγγύης προς την κοινωνία, το εργατικό κίνημα που δίνει μάχη επιβίωσης και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που καλείται να υποταχθεί σε μια ακραία αυταρχική και κατασταλτική επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε-ΔΝΤ και των εργολάβων, στέκεται στο πλευρό τους και τους συμπαραστέκεται.

Με τις νομικές οδηγίες θέλουμε να υποστηρίξουμε την πολιτική απόφαση των φαντάρων και του
μόνιμου προσωπικού που Αρνούνται να γίνουν Απεργοσπάστες, Αρνούνται να στραφούν ενάντια στην κοινωνία που αντιστέκεται στην επιβολή Εργασιακού και Κοινωνικού Μεσαίωνα.

Εξάλλου φαντάροι και μόνιμοι είναι ήδη θύματα αυτής της πολιτικής περικοπών, εξαφάνισης
εργασιακών δικαιωμάτων, που απειλεί να στείλει χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. στην ανεργία, σχεδιάζει να επιβάλλει αύξηση της στρατιωτικής θητείας και απαγορεύει στους μόνιμους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με Αξιοπρέπεια!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ!

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος: «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».

Η ερμηνευτική δήλωση του ίδιου άρθρου, σύμφωνα με την οποία δεν αποκλείεται η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών, εντός ή εκτός των ενόπλων δυνάμεων, αφορά, αποκλειστικά, τους αντιρρησίες συνείδησης. Η εναλλακτική θητεία είναι δικαίωμα των αντιρρησιών συνείδησης και όχι υποχρέωση των στρατευμένων.

Σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος, «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να
το καταλύσει με τη βία
».

Το Σύνταγμα αποτελεί τον Ανώτατο Καταστατικό Νόμο του κράτους, και η ισχύς του είναι ανώτερη από οποιονδήποτε άλλο τυπικό νόμο, διάταξη ή διαταγή. Τόσο οι έφεδροι, όσο και το στρατιωτικό προσωπικό έχουν την υποχρέωση να ενεργούν σύμφωνα με το Σύνταγμα, την φύλαξη του οποίου άλλωστε ορκίστηκαν.
Διαταγή αντικείμενη στο Σύνταγμα είναι παράνομη.

Δεδομένων των ανωτέρω, η εμπλοκή του στρατιωτικού προσωπικού ή των στρατευμένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αποτελεί αντισυνταγματική και παράνομη στρατιωτική επέμβαση στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας.  Ως εκ τούτου, αντισυνταγματική και παράνομη είναι και κάθε σχετική διαταγή προς το στρατιωτικό προσωπικό ή τους στρατευμένους, η οποία μετατρέπει τον στρατό σε απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Για τους παραπάνω λόγους, κάθε στρατευμένος ή επαγγελματίας οπλίτης, δεχόμενος τέτοια αντισυνταγματική και παράνομη διαταγή, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, Δικαιούται και Υποχρεούται, Να βγει στην αναφορά του σχηματισμού που ανήκει, και υπερασπιζόμενος τα συνταγματικά δικαιώματα του
ιδίου και όλου του λαού, να αρνηθεί να ενταχθεί στον παράνομο απεργοσπαστικό μηχανισμό της κυβέρνησης.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *