Παλαιοκομματικοί πολιτικαντισμοί από Κασσελάκη

Η είδηση πανομοιότυπη υπάρχει σε όλες τις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες μας ξέει ότι “Ο Στέφανος Κασσελάκης: «Έφαγε» τη Δόμνα στη «μονταζιέρα» – Τον υποδέχθηκε στο σχολείο ΑμεΑ αλλά την έκοψε από το βίντεό του. Οι δύο τους έβγαλαν κοινές φωτογραφίες αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την «εξαφάνισε» από τις αναρτήσεις του – Η ίδια δημοσίευσε ωστόσο φωτογραφία μαζί του στον λογαριασμό της”. (Εδώ από το “Πρώτο Θέμα”, ενώ την ίδια παρουσίαση της είδησης συναντάμε στα parapolitika, efimerida, κ.α).

Κι εκεί που θεωρούσαμε ότι το επικοινωνιακό επιτελείο του Κασσελάκη έβαλε τα γυαλιά στο αντίστοιχο του Μεγάρου Μαξίμου, έρχεται το σημερινό περιστατικό για να μας διαψεύσει. Αυτή η “παιδική” παλαιοκομματική αντίδραση δύσκολα μπορείς να αποδώσεις που οφείλεται.

Οκ, φρέσκος στην πολιτική πιάτσα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν γνωρίζει το ποιόν της “φεγγαρόφωτης” κατά Σάκη Μουμτζή, ή της Overdose ηλιθιότητας, ανηθικότητας αλαζονείας και ξεδιαντροπιάς, κατά την άποψη μας, και επέλεξε να φωτογραφηθεί μαζί της. Η γελοιότητα όμως του επικοινωνιακού του μηχανισμού να την “σφαγιάσει” από το βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο, μόνο πολιτικάντικη κίνηση δείχνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *