Ακούστε ή αποθηκέψτε επιλεγμένες εκπομπές του ράδιο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Επειδή αρκετοί σύντροφοι και φίλοι δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποιες εκπομπές από τον διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό τους δίνουμε την δυνατότητα τώρα να τις ακούσουν απλώς κλικάροντας όποια τους ενδιαφέρει, ή ακόμα και να την αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους (Δεξί κλικ στο όνομα της εκπομπής και «Αποθήκευση ως …».

Κάτω από το εικονίδιο του σταθμού μας, στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας μας,  υπάρχει η ενότητα «Επιλεγμένες εκπομπές του Ράδιο ΒΑΘΥ
ΚΟΚΚΙΝΟ». Υπάρχουν οι συνεντεύξεις που έχουν δώσει στην εκπομπή «Το βάθος του ουρανού είναι κόκκινο» οι  Γιάννης Φελέκης, Μάκης Σέρβος, Τάσος Κατιντσάρος, και Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος. (θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις από αγωνιστές του αναρχικού κινήματος, όπως και από εκπροσώπους όλων των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς εκτός, φυσικά, κάποιων γραφικών).

Στην υποκατηγορία «Πολιτισμός» υπάρχουν ένα αφιέρωμα στο ΝΟΥΑΡ: Στη μνήμη του σ. Τάσου Κοζανιτά, όπως επίσης και μια εκπομπή του Γιώργου Σαρρή για τον ρόλο της τηλεόρασης.

Υ.Γ Να καλέσουμε τους φίλους που διαθέτουν μπλοκ ή ιστοσελίδες να προσθέσουν τον διαδικτυακό ρ/σ μας στον ιστότοπο τους. (Ο τρόπος απλός: Σχεδίαση >Προσθήκη GADGET > HTML/JavaScript και εκεί επικολλάτε τον κώδικα που είναι κάτω απ’ το εικονίδιο του σταθμού)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *