Γιάννης Μιχαλάκης: Εχοντας ένα απ’ τα “καλύτερα βιογραφικά” …

Ως γνωστό η κυβέρνηση της Ν.Δ επιλέγει τα “καλύτερα βιογραφικά της χώρας” -όπως είχε πει στο παρελθόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης-, για να στελεχώσουν κρατικά αμειβόμενες θέσεις.

Και προφανώς απ’ αυτή την διαδικασία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Μιχαλάκης. Οπως, λοιπόν διαβάζουμε, με τις νέες αλλαγές που έγιναν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, o κ. Μιχελάκης διορίζεται στο ΕΣΡ και μάλιστα αρμόδιος για να επιβλέπει αν τηρείτε η δεοντολογία στα ΜΜΕ.

Εξοχα. Καταλληλότερο πρόσωπο δεν θα μπορούσε να βρεθεί. Υποθέτουμε ότι πριν προχωρήσει σ’ αυτόν τον διορισμό το Μέγαρο Μαξίμου, θα έριξε μια ματιά στο βιογραφικό του πρώην υπουργού, και διαπιστώνοντας ότι πληροί τις προϋποθέσεις τον τοποθέτησε σ’ αυτό το πόστο.

Μια καταδίκη “χάδι”, ( φυλάκιση εννέα μηνών με αναστολή), επειδή ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, παρέχοντας υπηρεσίες κοινοβουλευτικού ελέγχου υπέρ των συμφερόντων του, είναι το διαβατήριο του “βιογραφικού” για να ξαναβρεθεί το νεοδημοκρατικό στέλεχος με λυμένο το βιοποριστικό του πρόβλημα, δαπάνες του σκληρά φορολογούμενου λαού.

Οχι, τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά να μην ξεχνάμε τι σημαίνει “κυβέρνηση των αρίστων” και επιτελικό κράτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *