Θρησκευτική ενημέρωση

Τώρα αναγκαστικά θα λογοκρίνουμε το μήνυμα που μας στέλνει τακτική επιστολογράφος μας. Αναφέρετε στο σχεδόν καθημερινό “δελτίο θαυμάτων” που δημοσιεύει μια ιστοσελίδα χριστιανικής απεύθυνσης και μας γράφει ότι είναι “θαύματα κυριολεκτικά ΓΤΠ” (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

Και επειδή δεν “σουλουπώνεται” το ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε, για να γίνει δημοσιεύσιμο, αρκούμαστε να σας πούμε ότι κάνει αναφορά σε δυο “θαύματα” που δημοσιεύει η έγκυρη θρησκευτική ιστοσελίδα. Ενα περασμένο στο οποίο μας γνωστοποιούσε ότι “Τα θαυματουργά σταφύλια του όσιου Συμεών του Μυροβλήτου, θεραπεύουν την στείρωση” και ένα τωρινό θαύμα.

Και επειδή παραείναι “αμαρτωλή”, στα όρια του αφορισμού, η σχετική τοποθέτηση της αναγνώστριας μας, εμείς το μόνο που μπορεί να κάνουμε είναι να μεταφέρουμε αυτούσια την περιγραφή του “θαύματος”, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο, με δικές μας υπογραμμίσεις:

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής (συνδυασμός ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ) Φίλιππος Καμπούρης, προσήλθαν σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 το απόγευμα στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα Αττικής, συνοδευόμενοι από τον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Καραγιάννη.

Η γνωστή ερμηνεύτρια και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, προσκύνησαν με δέος την Παναγία Παρηγορήτρια και εξέφρασαν την έκπληξή τους όταν είδαν πόσο μύρο ρέει από την εικόνα.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στανίση ομολόγησε στον Ανδρέα Καραγιάννη πως επισκέπτεται για πρώτη φορά την Παναγία Παρηγορήτρια ενώ είπε χαρακτηριστικά ΚΛΑΙΕΙ – ΔΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *