Γέννησε μια 13χρονη: Μια σοκαριστική είδηση

Πως διαφορετικά, εκτός από σοκαριστική να χαρακτηρίσεις την είδηση ότι ένα μικρό κοριτσάκι μόλις στα 13 του έγινε μητέρα; Μαθήτρια 1ης γυμνασίου από τα 12 της χρόνια είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με έναν συνομήλικο συμμαθητή της που πιθανόν αυτό να το θεωρούσαν ένα ευχάριστο παιχνίδι. Τελικά το κοριτσάκι έμεινε έγκυος, χωρίς κανένας από τους γονείς του και το σχολικό του περιβάλλον να το αντιληφθεί. Κάποια στιγμή όταν έφτασε η ώρα της κυοφορίας, έχοντας αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Να παραβλέψουμε τις παθογένειες του ΕΣΥ, αφού το νοσοκομείο δεν διέθετε γυναικολόγο και ακτινολόγο. Να σημειώσουμε μόνο ότι στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία στην μικρή και ελλείψη ακτινολόγου την είδε παιδίατρος, ο οποίος αντικρίζοντας την σπονδυλική στήλη του μωρού, κατέληξε στην διάγνωση ότι το κοριτσάκι είχε καταπιεί φερμουάρ! Θεωρώντας ότι επρόκειτο για τυμπανισμό, ο συγκεκριμένος γιατρός της χορηγεί καθαρκτικά. Το κοριτσάκι εξακολουθώντας να σφαδάζει στον πόνο, πηγαίνει στην τουαλέτα του νοσοκομείου όπου γεννάει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στην συνέχεια χρειάστηκε να κληθεί ιδιώτης γιατρός γυναικολόγος για να μεταφερθεί το κοριτσάκι σε άλλο νοσοκομείο, το οποίο έχει μαιευτική κλινική. Το γεγονός παραμένει ένα: Ενα μικρό κοριτσάκι βίωσε εγκυμοσύνη, χωρίς να έχει καμιά ιατρική παρακολούθηση, χωρίς οι γονείς του να αντιληφθούν το παραμικρό και έτσι δυο παιδάκια 13 χρονών έγιναν γονείς!!!

Είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και δεν έχει καμιά σχέση με το σεξουαλικά κακοποιημένο 12χρονο κοριτσάκι του Κολωνού. Αυτό έτυχε να έχει μια διεστραμμένη 37χρονη “μάνα” σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα. Αυτή εκτός του αδικήματος της διακεκριμένης µαστροπείας εις βάρος της ίδιας κόρης της, θα δικαστεί και για το κακούργημά της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας
ανηλίκου
, αφού ψάρευε “πελάτες” για να βιάσουν του παιδάκι της, στέλνοντας µέσω του
κινητού τηλεφώνου της κόρης της, γυμνές φωτογραφίες της μικρής. Η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης αμφισβητεί αυτές τις κατηγορίες τονίζοντας ότι κατά τη δικογραφία, δεν έχει βρεθεί στο κινητό της τηλέφωνο φωτογραφία ή βίντεο τέτοιο. Και φυσικά υπήρχε και ο μαστροπός παιδοβιαστής Μίχος σ’ αυτή την περίπτωση).

Τώρα αυτό που προέχει είναι ειδικοί επιστήμονες να σταθούν δίπλα στο μικρό κοριτσάκι για να ξεπεράσει το σοκ που βίωσε. Κι εδώ οι γονείς της μαθήτριας της 1ης Γυμνασίου έχουν αναμφισβήτητα άλλου μεγέθους ευθύνες σε σχέση με την μητέρα της 12χρονης του Κολωνού που αναφέραμε προηγουμένως.

Ταυτόχρονα πρέπει να δούμε και τις ευθύνες της πολιτείας; Τι ακριβώς γίνεται με το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης το οποίο εφαρμόστηκε πιλοτικά από το 2021 σε ορισμένα σχολεία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *