
Συνεχώς παρακολουθούμε νέα “αριστερά” ήθη που αναδείχτηκαν μετά την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν σχέση με τον κομματικό επαγγελματικό του μηχανισμό. Ηδη την όλη φάση την σχολιάσαμε σε περασμένη ανάρτηση μας και αν επανερχόμαστε είναι γιατί δημιουργήθηκε μια συζήτηση στο διαδίκτυο.
Οντως η “Αυγή” στη προμετωπίδα αυτοπροσδιορίζεται ως “Πρωινή εφημερίδα της Αριστεράς”. Την στιγμή όμως που στήριζε την ύπαρξη και λειτουργία της -όπως συμβαίνει και σήμερα- στην χρηματοδότηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ουσιαστικά ένα κομματικό όργανο.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όντως προκύπτει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για κάποιους εργαζομένους της Αυγής οι οποίοι διαχώρισαν την θέση τους από την σημερινή ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζουν το νέο εγχείρημα που προέκυψε από την διάσπαση.
Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πρόβλημα περισσότερο ηθικό παρά πολιτικό.
Αφήστε μια απάντηση