“Φτύσιμο” Κασσελάκη σε πρώην συντρόφους του

Πρέπει να ακούσεις δυο φορές το ηχητικό για να αντιληφθείς το μέγεθος του “φτυσίματος” του Στέφανου Κασσελλάκη προς τους πρώην συντρόφους του, που αποχώρισαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξαν το μόρφωμα “Νέα Αριστερά“, μια τοποθέτηση που μπορεί να θεωρηθεί επικριτική και για την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Απ’ ότι παρακολουθούμε τέτοιες απόψεις συναντάν την επιδοκιμασία αρκετών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

“Θα ρίξουμε όλες μας τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και της ασυδοσίας των servicers.
Και μιας και αναφέρθηκα στους servicers, επειδή ακούγονται πολλά περί «μεταλλάξης» του ΣΥΡΙΖΑ: η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες“, ακούμε τον Κασσελάκη να μας λέει.

Επειδή ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσε από χειρόγραφο είχε πλήρη συναίσθηση των λεγομένων του. Στριμωγμένος από τις εσωτερικές εξελίξεις στο κόμμα του πετάει “φωτοβολίδες” για αντεπίθεση. Πετάει κατηγορίες γενικά κι αόριστα, χωρίς να κατονομάζει κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνει να πλανάτε η αίσθηση ότι όταν ήταν κυβερνητικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ διαφέντευαν τον τόπο “αυλικοί που δούλευαν για τους servicers και τις τράπεζες“. Εξοχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *