Τοποθετήσεις για την Σύνοδο Κορυφής της Α. Παπαρήγα και του Α. Τσίπρα (Βίντεο)

“Κούρεμα” του ελληνικού χρέους, νέο δάνειο και νέο μνημόνιο μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς και να ρθούν στην χώρα μας ξένοι γκαουλάιτερ για να αναλάβουν την ουσιαστική διακυβέρνηση της χώρας συναποφάσισαν χτες κυβέρνηση και επικυρίαρχοι στην Σύνοδο Κορυφής.

Το “κούρεμα” θα φτάσει το 50% και υπολογίζεται στα 100 δις ευρώ ενώ το δάνειο που θα δοθεί στην Ελλάδα στα 130 δις εκ των οποίων τα
μισά περίπου θα δοθούν για την στήριξη των τραπεζών (αυτός είναι και ο μεγάλος καημός τους).

Στα δυο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τις σχετικές δηλώσεις της Α. Παπαρήγα που εκτίμησε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχουμε κρίση χρέους αλλά κρίση υπερσυσσώρευσης κεφαλαίων» συμπληρώνοντας: «Η πάλη για όλης της ύλης σύγκρουση με την δικτατορία των μονοπωλίων και τα κόμματα της η πάλη για την ανατροπή αυτής της εξουσίας η πάλη για λαϊκή εξουσία, λαϊκή οικονομία αντικειμενικά είναι πιο ώριμη από ποτέ».

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος του Σύριζα, Α. Τσίπρας τόνισε: «Η κυβέρνηση Παπανδρέου παντελώς απούσα από τις διαπραγματεύσεις προσπαθεί τώρα να μας παρουσιάσει σαν παράδεισο όσα επί δυο χρόνια ξόρκιζε σαν κόλαση». Πραγματικά είναι άξιον απορίας η άκρατη
«ευρωλαγνεία» του Σύριζα, λες και το όλο θέμα είναι ζήτημα διαπραγματεύσεων κάτι στο οποίο δεν έχει τα προσόντα να ανταποκριθεί η μνημονιακή κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *