Πάολα προς Λιάνα: “Λεσβία είσαι, παιδί με υοθεσία έχεις, ζεις με άλλη γυναίκα, ντροπή σου για αυτήν την συμπεριφορά σου”.

Αν θυμάστε, πριν ένα χρόνο είχε υπάρξει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της Έλενας Ακρίτα, και του ΚΚΕ γιατί στο podcast της για το News247 η ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ “υπάρχουν ΛΟΑΤΚΙ”, ενώ “το ΚΚΕ είναι ένα ομοφοβικό κόμμα”. Από την πλευρά του το ΚΚΕ απάντησε ότι “η κα Ακρίτα προχώρησε και σε μια πρωτοφανή κυριολεκτικά αθλιότητα, αναφερόμενη σε ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά την προσωπική ζωή βουλευτών του ΚΚΕ.

Πολύ πιο συγκεκριμένη γίνεται σήμερα η γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και υποψήφια βουλεύτρια του ΜΕΡΑ25, Πάολα Ρεβενιώτη. Παραθέτει, στον λογαριασμό της στο “Χ” μια φωτογραφία της συνεργαζόμενης με το ΚΚΕ βουλεύτριας, Λιάνα Κανέλλη και σημειώνει: “Καλά το ΚΚΕ αλλα εσύ δεν ντρέπεσαι και λιγάκι; Λεσβία είσαι, παιδί με υοθεσία έχεις, ζεις με άλλη γυναίκα, ντροπή σου για αυτήν την συμπεριφορά σου”.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι στα δεκάδες σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση της Πάολα δεν υπήρξε ούτε ένα να υπερασπίζεται την Λ. Κανέλλη, ενώ αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από το ΚΚΕ, κάτι που δεν θεωρούμε ιδιαίτερα πιθανόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *