Όταν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Γράφει ο mitsos175

Στη Μπανανία μας πολλοί χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Κάτι ρεφορμιστές, κάτι λούμπεν δεξιοί που δεν έχουν μια, οι αγρότες…

Στην Ουκρανία το κάνουν όσοι ψήφισαν το ναζί Πρόεδρο. Κάνει εθνοκάθαρση, αλλά όχι όπως την ήθελε. Βασικά εξολοθρεύει τους Ουκρανούς!
Δεν είναι μόνο ότι έχασε το ισχυρότερο οχυρό αφήνοντας μάλιστα χιλιάδες γενναίους στρατιώτες μέσα στη Ρωσική παγίδα. Κάθε απόφαση του είναι και μία καταστροφή για τη χώρα του!

Οι Ουκρανοί τον κατάλαβαν, κι αν γίνονταν εκλογές, δε θα έπαιρνε ούτε το ποσοστό που θα πάρει η Αχτσιόγλου, η οποία βέβαια θα μείνει εκτός Βουλής, για να πάει σπίτι της να ξεκουραστεί, η καημένη.
Αλλά δε φεύγει, δεν κάνει εκλογές. Δημοκρατικός ναζί, τι περιμένατε;

Στη Χερσώνα λοιπόν τις δυο πλευρές τις χωρίζει το μεγάλο ποτάμι που λέγεται Δνείπερος με πλάτος ως και 250 μέτρα! Για να επιτεθεί η μια πλευρά στην άλλη, όποια κι αν είναι αυτή, πρέπει να εξασφαλίσει πως, όταν βρεθεί στην απέναντι όχθη, θα έχει ανεφοδιασμό. Αλλιώς θα πάθει τη νίλα του Δράμαλη.
Ο ναζί του Κιέβου είχε μια ιδέα για να σκοτωθούν περισσότεροι – κυρίως δικοί του. Σκέφτηκε να κάνει μια απόβαση σε ένα χωριό, το Κρίνκι, όχι για να προχωρήσει, αλλά για να αντεπιτεθούν οι Ρώσοι και να τους χτυπήσει με drones και πυροβόλα.
Όπως αντιλαμβάνεστε καλά πήγε κι αυτό. Για τους Ρώσους που έχουν περισσότερες οβίδες.

Για μήνες οι Ουκρανοί κρατούσαν το χωριό. Ούτε μια, ούτε δυο, τέσσερεις από τις καλύτερες ταξιαρχίες, πεζοναύτες, είχαν αποβιβαστεί για να παρασύρουν τους Ρώσους σε ένα πόλεμο φθοράς!
2.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί Ουκρανοί. Χώρια οι τραυματίες. Στην αρχή όμως δούλεψε. Αλλά όταν οι Ρώσοι άρχισαν τους συστηματικούς βομβαρδισμούς, όχι μόνο στο χωριό, που το εξαφάνισαν, αλλά και την αντίπερα όχθη, οι Ουκρανοί έπεσαν μες το λάκκο που είχαν για τους αντιπάλους τους!
Χωρίς αεροπορία, ναυτικό, πυροβολικό, που πάτε; Όπου τους στέλνει ο παλαβιάρης! Αν είχαν μυαλό, ήδη θα τον είχαν εκτελέσει για προδοσία!

Φυσικά μετά την καταστροφή στην Andriivka απέσυραν τους πεζοναύτες για να κλείσουν «τρύπες» στο μέτωπο.
Πόλεμο φθοράς με έναν αντίπαλο που παράγει περισσότερα όπλα και έχει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό; Πάτε καλά;

Και καλά ο ναζί που είναι με συνέχεια σκονισμένος με κόκα. Ένας στρατιωτικός δε βρίσκεται, να του δώσει μια στο ξεροκέφαλό του, να γλυτώσουν χιλιάδες συμπατριώτες του;
Δε βρίσκεται, ξέρετε γιατί; Γιατί πρώτον είναι όλοι δικοί του και δεύτερον δεν ενδιαφέρονται για τους απλούς στρατιώτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *